Margaret Josephs

Klea

Margaret Josephs është në një MISION për të pushuar nga puna Teresa Giudice!

Margaret Josephs është në një MISION për të pushuar nga puna Teresa Giudice!

Margaret Josephs është duke tërhequr të gjitha ndalesat dhe duke punuar rreth orës në kërkimin e saj të pamëshirshëm për të pasur Teresa Giudice dëbuar nga Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit.

Margaret Josephs ka shprehur mendimin e saj se Teresa Giudice duhet të largohet Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit, mes tensioneve të vazhdueshme me Melissa Gorga dhe anëtarëve të tjerë të kastit, dinamika brenda shfaqjes është bërë gjithnjë e më e tensionuar.

Në një intervistë të fundit me Hyni në Hollywood, Margaret diskutuan qëndrueshmërinë e dinamikës aktuale të castit. Ajo e shprehu zhgënjimin e saj duke thënë: “Unë mendoj se nëse burri i dikujt është kaq i pasur dhe e predikon atë gjatë gjithë kohës, nuk e di pse gruaja e tij po shfaqet në dyqanet e Subway duke bolonjë”.

Teresa Giudice

Margaret përpunoi mendimet e saj, duke sugjeruar: “Pra, ndoshta është koha që ajo të shkojë. Kjo është gjithçka që kam për të thënë.” Ajo nuk u ndal me kaq, duke shtuar:

“Nuk mendoj se mund të vazhdojë fare ashtu siç është. Un nuk. Por unë mendoj, e dini, ka lidhje të thella me shumë prej nesh që mund të vazhdojnë. Dhe unë mendoj se ka vetëm, e dini, disa njerëz që thjesht gërmojnë thembrat e tyre.”

Margaret Josephs

Ajo gjithashtu kritikoi disa anëtarë të kastit për veprimet e tyre: “Ata bëjnë gjëra të tmerrshme. E cila është e trishtueshme. E cila është për të ardhur keq. Por unë mendoj se disa njerëz kalojnë disa kufij nga të cilët, e dini, nuk mund të kthehem, Melisa nuk mund të kthehem nga, Rachel (Fuda) nuk mund të kthehen nga – shumë njerëz nuk mund të kthehen nga.” Ajo përfundoi duke vënë në dukje vështirësinë me të cilën ballafaqohet kasti për të anashkaluar këto shkelje, “në këtë pikë”.

Teresa Giudice

Margaret Josephs ka mbajtur gjithashtu një qëndrim të prerë për përkeqësimin e miqësisë së saj me Teresa Giudice. Duke reflektuar mbi marrëdhënien e tyre gjatë një interviste me Hyni në Hollywood, Margaret përshkroi një kontrast të fortë midis Tereza ajo dikur e njihte dhe personin që sheh sot.

Margaret Joseph

“Kur e takova për herë të parë, ajo sapo kishte dalë nga burgu. Ajo ishte e përulur, e ëmbël dhe e sjellshme. Personi që ajo është sot, nuk do të doja ta dija kurrë.” Margaret të zbuluara.

e Margaretës zhgënjimi me Tereza ishte evidente teksa ajo deklaroi prerazi, “Nuk dua të flas më për këtë (atë)”, një ndjenjë që ajo e shprehu gjatë Sezonit 14, Episodi 1. Më tej ajo theksoi se sa e shkëputur ndihet nga Tereza tani: “Ajo me të vërtetë nuk do të thotë asgjë në jetën time. Unë as nuk do të njihja një person si Teresa Giudice, personi që është tani.”

Margaret Josephs

Dinamika mes tyre ka ndikuar dukshëm në xhirimet e Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersitveçanërisht duke pasur parasysh largimin e vazhdueshëm të Terezës nga vëllai i saj Joe Gorga dhe gruaja e tij Melissa. Pavarësisht ndërveprimeve të kufizuara direkte në ekran këtë sezon, Margaret përmendi, “Vajzat po më thonë se ajo ishte e fiksuar pas meje. Ajo do të hedhë disa bomba, sepse është shumë e fiksuar pas meje”, duke treguar se tensioni mbetet një temë mes aktorëve.

Margaret Josephs

Në fund të fundit, Margaret përfundoi me një ton shpërfillës: “Sinqerisht, nuk më intereson jeta e saj. E vërteta është, për mua, ajo është një asgjë. Ajo nuk është personi që kam takuar. Ndoshta kjo ishte e vërteta e saj gjatë gjithë kohës.” Kjo deklaratë nënvizon një fund përfundimtar të miqësisë së tyre, duke reflektuar një ndryshim të thellë në mënyrën se si Margaret percepton Tereza.

Amvise të vërteta të Nju Xhersit transmetohet të dielave, në orën 20:00 ET, më Bravo.