Margaret Josephs

Klea

Margaret Josephs E trembur Jackie Goldschneider do të ekspozojë mes kalimit të Aleancës!

Margaret Josephs E TRIMBËSUAR Jackie Goldschneider do të ekspozojë e saj në mes të Aleancës Switch!

Amvise të vërteta të Nju Xhersit bashkë-yjet, Margaret Josephs dhe Jackie Goldschneider adresuan miqësinë e tyre të thyer gjatë fundjavës në BravoCon, një situatë Margaret i quajtur “i trishtuar”.

Margaret Josephs

Margaret kohët e fundit la të kuptohej se bashkë-ylli i saj kishte një “rast të mirë amnezie” dhe Xheki kthehuni pas ndërrimit të paneleve gjatë ngjarjes së tifozëve të fundjavës së kaluar.

Margaret Kohët e fundit foli për Page Six për mosmarrëveshjen, duke i thënë medias-“Ndihem i trishtuar për këtë. Mendoj se është e trishtueshme, por mendoj se është e çuditshme… Është tronditëse.”

Jackie Goldschneider

Margaret sqaroi se nuk po merrte përgjegjësinë për marrëdhënien e prishur.

“Normalisht, do ta bëja,” shpjegoi ajo. “Unë do të merrja përgjegjësinë për diçka të tillë … Por ndjej se ndoshta ajo nuk më donte aq shumë sa mendoja se më donte.”

Margaret Josephs

Margaret foli me spekulimet e fansave duke pretenduar se konflikti filloi me një mosmarrëveshje Jackie’s libri i ri, “Pesha e të bukurës”.

“Unë e mbrojta atë për atë libër, doja që libri i saj të ishte i suksesshëm. Unë kisha librin tim me Simon & Schuster [that] bëri jashtëzakonisht mirë dhe unë dua vetëm gjëra të mira për të”, pohoi ylli i Bravo. “Unë dua gjëra të mira për të gjithë. Edhe nëse nuk i dua, dua gjëra të mira për njerëzit, e dini se çfarë po them? Unë i mbështes gratë pa kushte.”

Jackie Goldschneider

Chatter pretendoi se Xheki ndjeu se Margaret mori meritat për marrëveshjen e saj të librit, por Margaret rrëzoi kërkesën.

“Askush nuk arrin askund vetëm. Ky është një ekip. Unë kam një ekip të bukur pas meje. Nuk mund të isha unë pa të gjithë pas meje.” Margaret tha. “Mendoj se ajo u ofendua shumë kur thashë, ‘Unë të mbrojta ty’ dhe kjo nuk do të thoshte asgjë pas saj. Dhe mendoj se ajo u ofendua shumë që e thashë këtë.”

Jackie Goldschneider

Xheki foli gjithashtu për këtë çështje, por ndau një qëndrim të ndryshëm.

“Kishte një besim që u thye dhe nuk e di që riparohet kaq lehtë,” Xheki tha e njëjta gazetë. “Unë nuk jam i trishtuar… Mendoj se miqësisë i erdhi fundi dhe mendoj se të gjithë do ta shohin dhe do ta kuptojnë pse nuk jam i trishtuar.”

Jackie Goldschneider

Melissa Gorganjë aleat i ngushtë i e Margaretës, me sa duket sugjeroi atë Xheki thjesht po përpiqej të nxiste telashe.

“Mendoj se nganjëherë njerëzit ndihen sikur duhet të rrëmbejnë pendët për të bërë një spërkatje – dhe është për të ardhur keq,” tha ajo. “Duhet të qëndroni autentike me veten tuaj të vërtetë dhe unë mendoj se ajo po kërkon zhurma, duke u përpjekur t’i hedhë gjërat atje dhe të shohë nëse ato qëndrojnë… Dhe Zoti e bekoftë.”

Melissa Gorga

Xheki iu përgjigj Margaret duke vënë në hije aftësitë e saj të kujtesës gjatë një diskutimi në BravoCon, duke vënë në dukje kërcimin e saj nga Melisa dhe e Margaretës panel për të Tereza dhe e Jennifer Aydin platformë.

“Më kujtohet gjithçka shumë qartë dhe mendoj se kjo qartësi është arsyeja pse jam këtu dhe jo me Margaret,” ajo tha.

Jackie Goldschneider

Xheki kohët e fundit i tha Us Weekly se miqësia e saj me Teresa Giudice ishte “e re, në rritje dhe reciprokisht e respektueshme … e papritur”.

“Ishte vërtet organike,” Xheki zbuluar. “Ishte sikur thjesht po flisnim në një festë dhe më pas po flisnim më shumë, dhe pastaj filluam t’i telefononim njëri-tjetrit dhe më pas u shoqëruam dhe filluam të përqafoheshim. Ne e pëlqejmë njëri-tjetrin. Po, me të vërtetë u rrit organikisht.”