Marcus Jordan i shfaqet Shade Larsa Pippen

Klea

Marcus Jordan i shfaqet Shade Larsa Pippen

Uh Oh. Ajo duket si Marcus Jordan sapo i hodhi hije ish të dashurës së tij Larsa Pippen. Gjërat ndryshojnë kaq shpejt në botën e yjeve të realitetit televiziv.

Ylli i Real Housewives of Miami konfirmoi se ata u ndanë (për herë të dytë) në fillim të këtij muaji. Që atëherë, Larsa ka qenë duke ecur përreth duke folur për marrëdhënien me këdo që do të dëgjojë. Kohët e fundit, ajo shkoi në një podcast me drejtuesit e Good Morning America, të cilët u pushuan nga puna për një lidhje me njëri-tjetrin.

Gjatë bisedës së saj me ata dy zogj të dashuruar, Larsa tha se ngadalë filloi të kuptonte se si Marcus nuk ishte “djaloshi i saj”. Duket sikur Marcus nuk u interesua për atë koment. Sipas Page Six, Marcus hyri në Story-n e tij në Instagram dhe me sa duket iu përgjigj komenteve të Larsa-s nga podkasti.

Marcus mund të ketë ndjenja të vështira

Përveçse tha se Marcus nuk ishte “djaloshi” i saj, Larsa tha se kishte “qartësi” në lidhjen e tyre pasi ishte larg tij për dy javë duke filmuar një shfaqje të re. Ajo ishte disi e pakuptimtë për të gjithë. Përgjigja e Marcus në Instagram është fshirë që atëherë, por interneti jeton përgjithmonë.

“Nuk kam lindur mbrëmë. Rishkrimi i historisë për ndikim nuk është i lezetshëm,” shkroi Marcus. “Është qesharake se si ppl ndryshojnë, thjesht për të qenë pjesë e një bisede që është e parëndësishme.”

Ai vazhdoi, “Pse t'i japësh Shortit një zemër kur ajo më mirë të ketë shtyp. Ooooohh ky është nervi.”

Natyrisht, ka disa ndjenja të mëdha në zemrën e tij tani. Nga ana tjetër, Larsa duket e emocionuar që po bën beqarinë. Në podcast, ajo foli se si është “beqare dhe gati për t'u përzier”. Ajo tha se ajo dhe Marcus janë thjesht në “udhëtime të ndryshme” dhe ajo dëshiron që të gjithë të jenë në rregull me këtë.