Marciano zeshkania e Pump Villa është ende në lidhje me Hannah Fouch?

Klea

Marciano zeshkania e Pump Villa është ende në lidhje me Hannah Fouch?

Ku të bëni Marciano Zeshkane dhe Hannah Fouch qëndro tani që Vilë Vanderpump ka mbaruar? Epo, fansat që panë ribashkimin me siguri tashmë e dinë përgjigjen e kësaj pyetjeje.

Hannah dhe Marciano me të vërtetë u ndanë. Pavarësisht kësaj, të dy punuan së bashku si një njësi e madhe gjatë ribashkimit. Ata mbrojtën njëri-tjetrin dhe u bashkuan sipas nevojës.

Pra, si arritëm këtu? Çfarë ndodhi me ata të dy para dhe pas xhirimeve? Shihni të gjitha detajet nga këndvështrimi i Marciano më poshtë.

Me shikuesit që po vdisnin të dinin për Marciano dhe Hannah, Us Weekly mori scoop. Marciano foli për median për historinë e marrëdhënies së tyre brenda dhe jashtë shfaqjes. “Shfaqja në fakt e ndihmoi shumë marrëdhënien tonë sepse nuk po flisnim fare për të hyrë në shfaqje,” filloi ai.

“Edhe kur Lisa [Vanderpump] kisha pyetur për sjelljen e një vajze tjetër dhe unë e kisha rekomanduar [Hannah], ende nuk e dija nëse ishte ide e mirë apo e keqe.” Ai mbeti i pasigurt për atë vendim deri në xhirimet. “Edhe ditë para se të shkonim në Francë dhe unë e dija se ajo do të shkonte. Isha sikur, 'Nuk e di se çfarë do të ndodhë'.”

Për sa i përket asaj që ndodhi pasi u rrotulluan kamerat, Marciano shpjegoi: “Pasi u zgjidh shfaqja, dua të them, ishte një fazë muaji i mjaltit ku ishim në një vend të mrekullueshëm së bashku. Pastaj një herë ai pluhur u vendos [there were] ulje-ngritje.”

Megjithatë, ai dhe Hannah arritën t'i mbanin gjërat optimiste pas përfundimit të shfaqjes. “Dua të them se ne kemi një marrëdhënie të mirë në pjesën më të madhe. Siç thashë, ne ende punojmë së bashku, kështu që jemi mjaft të komunikueshëm së bashku.”

Vanderpump Villa po transmetohet në Hulu.