Marcellus Wiley

Klea

Marcellus Wiley BLASTS Crystal për përdorim N-Word dhe pretendon se Garcelle NUK është 'Pro-Black'

Marcellus Wiley BLASTS Crystal për përdorim N-Word dhe pretendon se Garcelle NUK është 'Pro-Black'

Në një shpërthim të fundit në X, Marcellus Wiley, burri të Annemarie Wileye drejtoi zhgënjimin e tij drejt Kristal Kung-Minkoff dhe Garcelle Beauvais pas largimit të papritur të gruas së tij nga Amvisat e vërteta të Beverly Hills.

Marcellus Wiley

Marcellus Wiley's reagimi erdhi pasi u shfaqën akuzat se Annemarie41 vjeçe, u hoq nga reality show Bravo për shkak të prirjeve të saj politike, veçanërisht supozimit të mbështetjes së saj për Presidenti Donald Trump, dhe pikëpamjet e saj në lidhje me atletët transgjinorë. Në tiradën e tij, Marcellus i akuzuar Kristal të përdorimit të papërshtatshëm të fjalës N dhe të kritikuar Garcelleanëtarja inauguruese e grupit Black cast, për të mos qenë aq mbështetës për kauzat Black, siç pretendon ajo.

Marcellus Wiley

Marcellus' postimi në X më 26 mars ishte i theksuar dhe i drejtpërdrejtë. Ai shkroi,

“Shikoni se si hapen këta bullshters [Pandora’s] Kuti! Kristal e di mirë që gruaja ime nuk është një mbështetëse e Trump. Por, edhe sikur të ishte ajo, kush dreqin jeni ju që e policoni politikisht? Kristal gjithashtu e di se virtyti i saj duke sinjalizuar a** nuk duhet të jetë duke thënë fjalën “Ngg@” në video (një fjalë që as nuk di ta përdor), por ajo e ka! Më keq, ajo dyfishohet memecja duke i nënkuptuar gruas sime se për kë duhet të votojë pasi është e zezë!” Marcellus kritikoi më tej Kristal duke shtuar një hashtag për “Crystal Biden”.

Kristal Kung-Minkoff

Marcellus nuk kurseu Garcelle ose duke thënë:

“Dhe [Garcelle] e vë CON në konfuz. Vepron pro të zezakëve, por vazhdon të urrejë gratë e zeza në një përpjekje të dëshpëruar për të qëndruar 'Fancy' në një shfaqje me No Zezak!”

Garcelle Beaauvais

Për më tepër, Marcellus ndau pikëpamjet e tij për pjesëmarrjen e gruas së tij në Amvisat e vërteta të Beverly Hills – duke vërejtur se nuk ishte një ndeshje e mirë.

“Le të jemi të vërtetë…gruaja ime nuk ishte e mirë me Amvise. Personalisht, më vjen mirë që ajo është jashtë shfaqjes, ajo ishte një formë e tmerrshme. Të gjithë e pamë dhe ishte e qartë pse. Është e pamundur të dish vërtet se sa FAKE duhet të jesh për të qenë në të vërtetë një shtëpiake e vërtetë,” përfundoi ai.

Marcellus Wiley

Marcellus' Reagimi i zëshëm në X u ndez nga pretendimet e raportuara nga Daily Mail më 26 mars, duke pretenduar se Annemarie Wiley u përball me konflikte me anëtarët e tjerë të kastit Amvisat e vërteta të Beverly Hills për shkak të pikëpamjeve të saj politike. Sipas një burimi të cituar nga botimi, ndërsa mosmarrëveshjet për opinionet polarizuese mund të kishin shtuar dramatikë në narrativën e shfaqjes, producentët vendosën të heqin një përmbajtje të tillë. Ky vendim editorial pasoi polemikën që la në hije sezonin e 13-të [RHONYC] për shkak të mosmarrëveshjeve politike.

Annemarie Wiley

Burimi shpjegoi, “Një anëtar i kastit që ka pikëpamje polarizuese dhe zonjat që e marrin atë në detyrë do të kishte qenë pjesë e një historie të këndshme në çdo ekskluzivitet të Real Housewives, por pasi politika përfundoi sezonin 13 të [Real Housewives of New York City] aktorët, producentët sapo redaktuan të gjitha ato segmente jashtë sezonit të Beverly Hills.”

Tensioni ndërmjet Annemarie dhe Garcelle Beauvais arritën një kulm në ribashkimin e sezonit 13 mbi pikëpamjet e tyre të ndryshme politike. Kështu raportoi Daily Mail Garcelle shprehu mosmiratimin e saj Annemarie's admirimi për teoricienen e konspiracionit politik Candace Owens, duke deklaruar se zbuloi gjithçka që ajo duhej të dinte për të. Sidoqoftë, ky shkëmbim i ndezur u redaktua jashtë prerjes përfundimtare të transmetuar për shikuesit, sipas pretendimeve të një burimi të brendshëm.

Marcellus Wiley

Fokusi në Annemarie's Historia u zhvendos nga mosmarrëveshjet politike në konfliktet e saj me Kristal Kung-Minkoff dhe Sutton Strackeduke përfshirë debate mbi Annemarie's gënjeshtra për profesionin e saj dhe Kristal komente për karrierën e saj, krahas mosmarrëveshjeve në lidhje me Sutton's gjendjen shëndetësore.

Sutton Strake

Një burim detajoi fërkimin midis Annemarie dhe Kristalduke evidentuar pamundësinë e kësaj të fundit për t'u pajtuar Annemarie's qëndrimin politik, veçanërisht mbështetjen e saj për Donald Trump, duke pasur parasysh historinë e tij të komenteve të pandjeshme racore. Për më tepër, Annemarie's reagim mbrojtës ndaj komenteve të bëra nga Marcellus në lidhje me atletët transgjinorë ishte veçanërisht shqetësuese për anëtarët e kastit.

Annamarie Wiley dhe Crystal Kung Minkoff

MarcellusDeklarata në X vitin e kaluar, duke kritikuar pjesëmarrjen e grave transgjinore në garat sportive të grave, ndezi polemika të tjera.

Kristal Kung Minkoff

Raporti sugjeron Annemarie nuk u shmang nga shprehja e përkatësive të saj politike gjatë xhirimeve, duke mbështetur hapur Donald Trump dhe duke u rreshtuar me ideologjitë e MAGA-s, të cilat, sipas burimit të brendshëm, e larguan atë nga pjesa tjetër e kastit. Ndjenja midis aktorëve ishte e qartë – nëse Annemarie's perspektivat e vërteta nuk do të transmetoheshin, prania e saj në emision u vu në pikëpyetje, duke reflektuar një dëshirë për të mos u shoqëruar me dikë, bindjet personale dhe politike të të cilit konsideroheshin të papëlqyeshme nëse ato pikëpamje nuk do të bëheshin publike.