Momma Dee

Klea

Mami Dee kërcënon ish Bambin e Lil Scrappy me pretendime EKSPLOZIVE!

Mami Dee kërcënon ish Bambin e Lil Scrappy me pretendime EKSPLOZIVE!

Dashuria dhe Hip Hop: Atlanta yll, Mami Deekërcënoi se do të ekspozonte ish-gruan e djalit të saj, Lil Scrappypas Adi “Bambi” Benson e çoi atë në gjykatë për një mosmarrëveshje për zgjidhjen e divorcit.

“Nëse ajo nuk është e kujdesshme, unë do të postoj një video që do ta bëjë të gjithë botën të kthehet kundër saj.” Mami Dee tha. “Unë e kam videon Bambi Nuk po luaj me ty vajzë, mbylle dhe mbylle shpejt.”

Mami Dee

Mami Dee postoi paralajmërimin e saj në një koment nën një postim në rrjetet sociale të shpërndarë nga The Jasmine Brand, duke iu referuar dramës në sallën e gjyqit.

“Për më tepër, ajo as që supozohet të jetë duke diskutuar për të, kështu që ajo ngatërroi veten, kështu që nuk e di se cila pjesë e lojës, por dekreti i divorcit nuk qëndron që ajo thjesht të vazhdojë të gënjejë dhe ju të vazhdoni të dëgjoni.” E mamasë Dee koment lexo. “Mendova se bota ishte shumë më e zgjuar se kaq, unë vetë i kam transkriptet e gjykatës dhe do t'i publikoj.”

Mami Dee

Bambi i akuzuar E shkretë, emri i lindjes së të cilit është Darryl Richardson lll, për të lejuar partnerin e tij seksual të postojë foto të fëmijëve të tyre në rrjetet sociale. Bambi argumentoi se sjellja shkelte një dispozitë në marrëveshjen e divorcit të ish-ëve.

Në nëntor 2022, Bambi zgjodhi t'i jepte fund martesës pasi akuzoi reperin për tradhti, një akuzë që i shoqi i atëhershëm e mohoi. Ajo kërkoi kujdestarinë parësore për tre fëmijët e tyre të mitur.

Mami Dee

Në qershor 2023, Bambi dhe Scrappy ranë dakord të ndajnë kujdestarinë e përbashkët ligjore me Bambi duke pasur kujdestarinë kryesore të fëmijëve dhe Scrappy vizita.

Ylli i realitetit ngriti padinë e tij në tetor 2023, duke akuzuar ish-in e tij për përfshirje në “akte të qëllimshme përçmimi”. Bambi mohoi akuzën.

Mami Dee

Dokumentet e gjykatës thuhet – “[Bambi] vazhdon të shkelë [Scrappy’s] të drejtën për të gëzuar vendbanimin e tij pa ndërhyrje. [Bambi] është përfshirë në veprime të qëllimshme të ngacmimit duke vizituar [Scrappy’s] në shtëpi pa pëlqimin e tij në kundërshtim të drejtpërdrejtë me Urdhrin e Gjykatës.”

Këtë e pretendoi personaliteti i MTV-së Bambi shkeli marrëveshjen e tyre të zgjidhjes kur ajo supozohet se e denigroi atë te fëmijët e tyre. Ai pretendoi se ish-i i tij u tha fëmijëve të tij se ata do të kishin “një baba të ri që të kujdesej për ta”.

Mami Dee

Mocioni i tij thoshte – “[Bambi’s] fjalët nuk janë vetëm të neveritshme; ende nuk është bërë në interesin më të mirë të fëmijëve.”

Në janar, gjykata rrëzoi Scrappy's kërkesë.