Jenelle Evans

Klea

“Mami adoleshente” Jenelle Evans ka frikë se burri i saj do ta vrasë “Ai ka sekrete të errëta”

'Mami adoleshente' Jenelle Evans frikësohet se burri i saj do ta vrasë: 'Ai ka sekrete të errëta'

Jenelle Evans frika për jetën e saj mes të derdhur nga burri i larguar, David Eason. Mami adoleshente 2 alum foli për situatën gjatë një sesioni pyetjesh dhe përgjigjesh në Instagram, të premten, më 26 prill.

“Gjithçka që ai thotë, ai e bën vetëm për t'u “dukur më mirë”, por në fakt ai e njeh personin që është me të vërtetë pas dyerve të mbyllura,” u tha ajo ndjekësve të saj. Eason.

Ajo pretendoi – “Ai ka disa sekrete të errëta që askush nuk i di përveç meje.”

David Eason

Në fillim të marsit, Jenelle Evans nisi një ndarje nga burri i saj, duke përmendur sjelljen e supozuar “të çrregullt”, çështjet me “abuzimin e substancave” dhe “refuzimin” e tij për të kërkuar punë, sipas US Sun.

Lajmi u bë i ditur menjëherë pasi raportet e pretenduan këtë Evans kishte nxjerrë nga shtëpia bashkëshortin e saj dhe vajzën e tij 16-vjeçare, Maryssa.

Jenelle Evans

Jenelle Evans vuri në dukje Eason's “sjellje e çrregullt” në dosjen e saj ligjore, dhe pretendoi se “abuzimi i tij me substanca” luajti një rol në vendimin e saj për të lënë martesën.

U përmendën edhe dokumentet ligjore Evans' djali adoleshent, Jace Evans' akuzat e kaluara për abuzim ndaj njerkut të tij. Vitin e kaluar, Davidi u përball me akuza për keqtrajtim të fëmijëve dhe mbytje penale, të cilat nisën një hetim nga Shërbimet e Mbrojtjes së Fëmijëve (CPS). Hetimi përfundimisht u mbyll.

David Eason

Dokumentet përmendin një incident shqetësues nga viti 2019, kur Eason qëlloi qenin e familjes pasi kafsha dyshohet se kafshoi vajzën 2-vjeçare të çiftit.

“Gjatë kohëzgjatjes së martesës së palëve, i pandehuri ka shfaqur sjellje shqetësuese dhe herë pas here shqetësuese ndaj paditësit. Evans shkruan në dokumentet ligjore.

Jenelle Evans

Evans' Ndjekësit kërkuan më shumë detaje gjatë seancës së fundit të bisedës, por ish-ylli i MTV-së qëndroi i shtrënguar, duke përmendur një kërcënim të perceptuar për jetën e saj.

Jenelle Evans

“Nuk është koha e duhur, por gjithashtu jam i frikësuar dhe ndjej se jeta ime do të ishte në linjë.” Evansi cili së fundi ka kërkuar masë ndalimi ndaj Easontha.

Ajo shtoi – “Ka një hetim të madh që po ndodh kështu që nuk mund të komentoj shumë për momentin.”

Evans më vonë shpjegoi se kishte frikë Eason për shkak të “mënyrës se si ai flet për njerëzit që i urren”. Ajo vazhdoi të pretendonte se ai kishte “kërcënuar jetën e nënës së tij të vogël” dhe sillej në mënyrë rutinore në një mënyrë kontrolluese dhe kërkuese.

David Eason

“Edhe vajza e tij nuk dëshiron të jetojë me të,” Evans tha për vajzën e tyre, Ensley, të cilën çifti i larguar e mirëpriti në 2017.

Jenelle Evans

Nëna e tre fëmijëve gjithashtu shkoi në mediat sociale për të deklaruar se nuk ishte penduar që qëndroi pranë burrit të saj për një kohë kaq të gjatë, pavarësisht nga veprimet e tij të supozuara “abuzive”.

“Nuk pendohem për atë kohë sepse mësova shumë mësime të jetës që ishin shumë të rëndësishme për mua për t'u rritur dhe pjekur”, ka shkruar ish-ylli i realitetit. “Jeta është më e lehtë për t'u kuptuar do të thoja. Unë gjithmonë kam mësuar nga gabimet dhe ai ishte një gabim i madh.”