Jenelle Evans

Klea

Mami adoleshente: Jace Evans u vendos në kujdestari pasi u largua nga shtëpia e Barbarës

Mami adoleshente: Jace Evans u vendos në kujdestari pasi u largua nga shtëpia e Barbarës

Jace Evansfëmija më i madh i Mami adoleshente 2 shap, Jenelle Evans, ndodhet në kujdestarinë e Shërbimeve të Mbrojtjes së Fëmijëve pasi u largua nga shtëpia e gjyshes së tij. Thuhet se adoleshenti iku fundjavën e kaluar dhe nuk u gjet nga policia vetëm 48 orë më vonë.

Barbara Evans

Jace u transportua në një spital dhe tani është nën kujdesin e CPS, sipas një raporti të TMZ. Këtë e ka thënë një burim për gazetën Jace do të vendoset në një shtëpi kujdesi, për shkak të tentativave të shumta të arratisjes.

Gazeta raportoi se Jace u fut në telashe në shkollë pasi zyrtarët e kapën atë duke avulluar, gjë që rezultoi në gjyshen e tij, Barbara Evans, duke i hequr telefonin. Barbara Thuhet se i ishte thënë që të mos i lejonte 14-vjeçares një telefon, por me sa duket shkoi kundër këshillës. Jace majtas e Barbarës në shtëpi pa i thënë askujt pasi i konfiskuan telefonin.

Jace Evans

Barbara mori Jace u kthye në shtëpinë e saj në tetor, pasi ai u lirua nga spitali pas përpjekjeve të shumta të arratisjes nga Jenelle dhe burri, i David Eason në shtëpi.

Jenelle Evans

Eason u bë objekt i një hetimi penal të Shërbimeve të Mbrojtjes së Fëmijëve pasi Jace e akuzoi për sulm.

Jenelle Evans

Autoritetet e Karolinës së Veriut u akuzuan Davidi pasi adoleshenti u largua nga shtëpia e familjes në tre raste të ndara midis gushtit dhe shtatorit 2023. Jace u shtrua në spital dhe iu nënshtrua një vlerësimi mendor pasi ndërhyri CPS, pas incidentit të tretë. Ai doli nga spitali nën kujdesin e gjyshes, më 10 tetor.

David Eason

Prokurorët e akuzuar Eason i “dëmtimit fizik” të adoleshentit dhe shkaktimit të “shenjave në krahun e djathtë dhe në anën e majtë dhe të djathtë të qafës”.

Insajderët i thanë TMZ në atë kohë se pamjet video të incidentit të supozuar i ishin dorëzuar policisë lokale dhe Shërbimeve për Mbrojtjen e Fëmijëve.

Jenelle Evans

Informatori tha: “Na tregojnë burimet tona të zbatimit të ligjit ndërsa Jenelle ende nuk është akuzuar, ekziston mundësia që ajo të përballet edhe me akuza.”

Jenelle shkoi në mediat sociale për të folur pasi burri i saj u akuzua për abuzim me fëmijë, duke u thënë ndjekësve: “Unë nuk i besoj askujt rreth meje … Unë nuk e kam idenë se cilit qenie njerëzore mund t’i besoj më, madje as gjakut tim.”

David Eason

Ajo shtoi: “Unë jam duke u ushqyer me të gjitha këto histori të ndryshme nga njerëz të ndryshëm. Njerëzit që përpiqen të jenë në anën time të mirë. Për të më tradhtuar më pas pa pushim.”

Janelle Evans

Muajin e kaluar, Jenelle e trajtoi situatën në një intervistë me The Messenger.

“Djali im ka pasur probleme me shëndetin mendor për dy deri në tre vitet e fundit. Ai ka marrë dhe ka hequr medikamente që nuk ishin përshkruar nën kujdesin tim, “tha ajo për median. “Ata po mendojnë se është për shkak të efekteve të ilaçeve, po i bën të ketë sjellje që nuk duhet të kishte. Ai ka pasur shpërthime. Ai është në terapi intensive për momentin dhe merr ndihmën që i nevojitet.”