Kailyn Lowry

Klea

Mami adoleshente: Chris Lopez tërheq Kailyn Lowry për shkelje të urdhrave të gjykatës

Mami adoleshente: Chris Lopez tërheq Kailyn Lowry për shkelje të urdhrave të gjykatës

Chris Lopez u përplas me ish-in e tij të hënën, duke u përplasur Kailyn Lowry në një zhurmë të zjarrtë në rrjetet sociale.

“Vëlla, nuk është askush më i mjerë se mamaja ime, vëlla. Nëna ime e parë, foshnja ime, Kail Lowry“, tha ai në një video të postuar në Instagram Story më 20 nëntor. “Askush nuk është më i mjerë se ajo zogth.”

Kailyn Lowry

Lopez shpërtheu “Mami adoleshente 2” shap për “mbajtjen” e dy djemve të tyre nga ai dhe “t’ua kaluan dadove të nënës-mbret”. Ai vazhdoi duke e këshilluar 31-vjeçaren që “të largohet nga shpina”.

“[The] fëmijët [are] në pushimin e Falënderimeve dhe nuk do t’i lini fëmijët të jenë me babanë e tyre, por teknikisht është java e babait? Lopez tha. “Duhet ta rritësh f-k-në, seriozisht, dhe ta heqësh f-k-në nga shpina”.

Kailyn Lowry

Lopez dhe Kailyn, të cilët takoheshin me ndërprerje midis 2016-2020, mirëpritën dy djem, Lux, 6, dhe Creed, 3, gjatë marrëdhënies së tyre përsëri-jashtë-përsëri. Kailyn ndan djalin, Isaac, 13, me ish, Jo Rivera, 10-vjeçarin Lincoln me ish-burrin, Javi Marroquin, dhe djalin, Rio, 1 vjeç, me të dashurin Elijah Scott. Ajo aktualisht është shtatzënë me binjakë, një djalë dhe një vajzë, me Scott.

Lopez postoi një video të dytë, duke kritikuar ish-in e tij për “gënjyer dhe manipulim” për të sabotuar përpjekjet e tij për të kaluar kohë me djemtë e tij.

Kailyn Lowry

Ai pyeti – “A mendoni se jam f–mbret duke gënjyer dhe s–t? Për çfarë duhet të gënjej?”

Lopez pretendoi se dyshja u përleshën të hënën, pasi Kailyn gjoja ndërhyri në një konferencë prindër-mësues.

“Sapo u largova nga takimi prindër-mësues i djalit tim. Kur u regjistrova në konferencën prindër-mësues të djalit tim, nëna e tij nuk ishte regjistruar fare,” shpjegoi ai. “Tani, është ironike të përmend se do të jem sot në konferencën e prindërve të djalit tim, dhe më pas, papritmas, mësuesja sapo përmendi, ‘Oh, po, ajo sapo u regjistrua për një prindër-mësues konferencë, kështu që nuk mund t’ju jap dokumentet tani.’ E bukur, në rregull.”

Kailyn Lowry

Lopez e mbylli tiradën e tij duke falënderuar ish-yllin e MTV-së, duke komentuar – “E gjithë kjo gjë sot sapo më bëri të kuptoj se do t’i mposht qentë nga kundërshtari im më 8 dhjetor.”

Lopez me sa duket po aludonte për një betejë të ardhshme gjyqësore me Kailynpor është e paqartë se ku qëndrojnë ish-të mes çështjeve të raportuara të kujdestarisë.

Kailyn Lowry

Në mars 2022, Kailyn shkoi në Instagram për të ndarë atë bashkëprindërim me të Lopez kishte qenë “super sfiduese”.

“Djemtë kanë vetëm dy prindër, dhe kur njëri dështon, unë duhet të marr boshllëkun dhe të plotësoj boshllëqet emocionalisht, fizikisht dhe financiarisht,” shkroi ajo.

Kailyn Lowry

Kailyn akuzoi ish-in e saj se u përpoq ta mbyste ndërsa ajo ishte shtatzënë me djalin e tyre të dytë. Ajo ka akuzuar më parë Lopez e tradhtimit të saj me shumë gra dhe pretendoi se ai u përpoq ta mbyste atë ndërsa ajo mbante fëmijën e tyre.

“Nuk e di se çfarë më pushtoi, por luftova për jetën time f-mbret”, tha ajo për incidentin e vitit 2019. “Më kujtohet vetëm se ktheva kokën në një mënyrë të caktuar dhe isha në gjendje të gulçoja për ajër. Ende nuk doja të thërrisja policinë e mbretit f. Unë isha kaq e drejtë, si: “Unë dua që ju të më zgjidhni mua, dua që ju të përmirësoheni”. E dini? Ishte i sëmurë.”

Kailyn Lowry

Lopez mohoi se ai u përpoq të “vriste” Kailyn, përmes një videoje të TikTok, por pranoi se kishte kryer akte të dhunës në familje. Ai u arrestua në janar 2020 për shkelje të një urdhri mbrojtës të tetorit 2019, pasi dyshohet se kishte rrëmbyer Kailyn në fyt dhe duke e goditur me grusht në bark.

Chris Lopez

Në gusht 2020, Lopez u deklarua fajtor për një akuzë për prekje fyese për kundërvajtje dhe një akuzë për moszbatim të urdhrit të obligacionit. Ai kreu një dënim me kusht pasi dënimi i tij me dy vjet burg u pezullua. Ai gjithashtu u urdhërua të marrë pjesë në një program të dhunës në familje.