Monica Garcia

Klea

Mamaja e Monica Garcia pretendon se ajo rimori Range Rover-in e saj për shkak të pagesave të vonuara

Mamaja e Monica Garcia pretendon se ajo rimori Range Rover-in e saj për shkak të pagesave të vonuara

Në një kthesë dramatike të ngjarjeve Amvisat e vërteta të Solt Lake City, Linda Garcianëna e anëtarit të kastit, Monica Garciasë fundmi përdori platformën e saj të mediave sociale për të adresuar tensionet e vazhdueshme mes saj dhe vajzës së saj.

Monica Garcia

e Lindës postimet në llogarinë e saj X, e njohur më parë si Twitter, vijnë në vazhdën e një episodi të fundit që shfaqi kthimin e saj e Monikës riposeduar Range Rover.

Monica Garcia

Linda e përdori këtë mundësi për të mohuar me forcë akuzat për të qenë një “përbindësh” dhe në vend të kësaj sugjeroi që Monika ka një tendencë për ta portretizuar veten si viktimë. Episodi i fundit i reality show-t, i cili përfshinte skenën e Linda kthimi i Range Rover, duket se ka ngjallur diskutime dhe spekulime të mëtejshme mes fansave.

“Ju lutem më tregoni se jetoni poshtë bllokut,” shkroi një fans në X, i njohur më parë si Twitter, më 14 nëntor, duke shtuar në një mesazh të dytë, “Wow produksioni nuk mund të të bënte as një udhëtim???”

“Jo. Unë pyeta,” Linda konfirmuar. “Ata thanë se ishte një çështje përgjegjësie. Diçka e tillë. Isha shumë i mërzitur.”

Monica Garcia

Linda shpjegoi se ajo riposedoi Range Rover nga Monika për shkak të e Monikës moskryerja në kohë e pagesave të kredisë, kredi që, sipas Lindaështë ende nën emrin e saj.

“Nëse Monika donte një Range Rover ajo duhet të kishte qenë në gjendje të kualifikohej dhe t’i bënte ato pagesa në kohë dhe vetë, “tha një përdorues tjetër i X. “Është për të ardhur keq sepse po pikturohesh në një mënyrë të caktuar, Monica dhe as produksioni po të ndihmojnë. Unë mendoj se kjo makinë do të vazhdojë t’ju sforcojë të dyve.”

“Ajo gjithashtu premtoi në përfaqësi se emri im do të hiqej brenda një viti. Kanë kaluar 26 muaj dhe emri im është ende në huazim”. Linda vuri në dukje.

Monica Garcia

Dikush tjetër spekuloi këtë Linda riposeduar e Monikës makinë si një mënyrë për të tërhequr vëmendjen e saj.

Monika nuk kishte bërë një pagesë në kohë për dy vjet. Dy vjet. Asnjë,” Linda u përgjigj. “Pagesa e parë në kohë erdhi këtë vit në tetor 2023. Nuk po e luaj më këtë lojë. Unë jam duke u keqtrajtuar në mënyrën më të keqe të mundshme.”

Monica Garcia

Lidhur me një pretendim që nënkupton Monika u përpoq të merrte përfitime ushtarake dhe u kundërshtua ligjërisht për këtë, Linda sqaroi se nuk ishte kështu.

Monika nuk pretendoi të ishte veterane,” sqaroi ajo. “Lavazhi lokal u përpoq të padiste Monikën për një makinë të prishur. Ajo nuk e bëri atë. Ata hoqën kostumin. Çështja u mbyll.”

Monica Garcia

Në të njëjtën platformë, Lindai cili më herët kishte akuzuar Amvise të vërteta të Solt Lake City anëtare e kastit të “bullizmit”, u mbrojt kundër e Monikës akuzat, duke këmbëngulur se ajo nuk është një përbindësh dhe duke nënkuptuar këtë Monika shpesh luan rolin e viktimës.

“Unë nuk jam një përbindësh. Unë isha një nënë e shkëlqyer dhe një Vóvó e shkëlqyer.” Linda të përbashkëta. “Në episod [two] ose [three] Monika thotë se çfarë bekimi është të më kesh 3 minuta larg. Kjo ishte e vërteta. Diku poshtë rrugës historia e saj ndryshon dhe papritmas unë jam një përbindësh. Une nuk jam. Monika është një provokatore që ju shtyp butonat derisa ajo ju thyen, pastaj qan viktimë. Unë e fal atë. Zoti bekofte.”

Monica Garcia

Amvisat e vërteta të Solt Lake City sezoni i katërt transmetohet të martën, në orën 9/8c, në Bravo.