Mama June

Klea

Mama Qershor: Kriza familjare: Kungulli shqetësohet se Alana mund të përfundojë si nënë adoleshente

Mama Qershor: Kriza familjare: Kungulli shqetësohet se Alana mund të përfundojë si nënë adoleshente

Alana “Honey Boo Boo” Thompson mbaroi shkollën e mesme në episodin e së premtes Mama Qershor: Kriza Familjarepor një debat familjar rreth kolegjit e pengoi festën.

Alana

Adoleshentja shprehu zhgënjimin për dëshirën e saj për të marrë vendimet e saj për të ardhmen e saj mes presionit nga familja e saj, pasi hapi një dhuratë.

“Ja ku shkojmë përsëri me gjërat e Kolorados,” Alana tha, pasi hapi një bluzë me temë kolegji. “Të gjithë janë të stresuar se ku dua të shkoj, dhe në fund të fundit, është vendimi im.”

Mama June Shannon

Alana nuk kishte marrë ende një vendim, por motra e saj, Lauryn “Pumpkin” Efird nuk e frenoi mendimin e saj, duke komentuar: “Ne duam që ju të bëni më mirë se sa kemi bërë ne.”

qershor mbështetur Alana kur ajo thirri – “Unë them nëse ajo dëshiron të qëndrojë këtu, nuk ka rëndësi.”

Mama qershor

qershor tregoi se ajo nuk e besonte këtë Alana ishte e prirur të shkonte në kolegj, por ishte përpjekur të kënaqte motrën e saj më të madhe. Ajo shtoi se vajza e saj ishte e shqetësuar për marrjen e “rezistencës” nga Kungull nëse ajo përfundimisht vendosi të anashkalojë përvojën tradicionale të kolegjit.

“Unë me të vërtetë dua atë për të cilën është më e mira Alanadhe ngritja e saj nga këtu dhe eksplorimi i një jete të re në një gjendje të re ndryshe me një plan të ri të ndryshëm do të jetë shumë më mirë se sa të qëndrojë këtu dhe të bëhet një nënë adoleshente gënjeshtër unë bëra, mamaja bëri, Ana bëri. Kungull tha kamerave. “Është thjesht një çështje familjare. Si, nuk e di. Thjesht dil nga këtu.”

Mjaltë boo Boo

Alana përfundimisht u largua nga festimi i saj i diplomimit, duke deklaruar se ajo ishte drejtuar në një tjetër bash gradash për t’i shpëtuar dramës stresuese familjare.

te dyja Qershor, 44, dhe Kungull24, e Alanës kujdestarja ligjore, me krenari e mbështeti adoleshenten në ditën e saj të madhe, ndërsa reflektonte në kujtimet e tyre të përbashkëta familjare.

“Duhet të isha nëna e saj, më duhej të isha motra e saj, më duhej të isha mentori i saj.” Kungull tha. “Ne kemi ndarë shumë kujtime së bashku dhe ajo ishte fëmija më i lezetshëm.”

Mama qershor

Episodi përmbante një montazh të e Alanës Momentet më të paharrueshme ndër vite, teksa alumja “Toddlers and Tiaras” përgatitej për ceremoninë e saj të diplomimit. Anëtarët e familjes dhe i dashuri i saj, Dralin Carswell, të gjithë tundnin bluzat e njëjta në ngjarje dhe brohoritën kur maturanti krenar i shkollës së mesme doli në skenë.

“Duke parë Alana ecja nëpër skenë është një arritje e madhe, ” qershor tha. “Ka pasur raste që e di që ajo thjesht mund të hiqte dorë, por ajo vendosi të thoshte, ‘Dreqin jo, nuk po dorëzohem, do ta bëj këtë.’ Dhe për shembull, kjo është një arritje e madhe – jo vetëm për të, por për të gjithë ata që e shikojnë atë.”

Mjaltë boo Boo

Alana i dha vetes një notë të lartë, duke deklaruar – “Unë kam qenë fjalë për fjalë në këtë për 13 vjet, kështu që jam krenare për veten time, si “Dang, unë me të vërtetë u diplomova”.

Mama Qershor: Kriza Familjare transmetohet të premteve, në orën 21:00 ET, në WE tv.