Mama June

Klea

Mama June shpjegon se çfarë ka ndodhur me paratë e vjedhura të Honey Boo Boo!

Mama June shpjegon se çfarë ka ndodhur me paratë e vjedhura të Honey Boo Boo!

Mama June Shannon po adreson akuzat për keqbërje financiare që përfshin vajzën e saj Alana “Honey Boo Boo” Thompson.

Mama qershor

Duke folur përpara Mama Qershor: Kriza Familjare episodi i transmetuar të premten, më 12 prill, Mama qershor mohoi akuzat në një intervistë me Entertainment Tonight të mërkurën, 10 prill. Ajo pohoi, “Unë nuk kam vjedhur në të vërtetë asnjë para”, duke lënë të kuptohet se shpjegime të mëtejshme do të jepeshin në episodin e ardhshëm.

Mjaltë boo Boo

“Do të shihni të premten, e dini, sikur nuk është fjala për qindra mijëra dollarë, është vetëm një shfaqje dhe kjo është Dancing With the Stars”, vazhdoi ajo, duke iu referuar se kur Alana18 vjeç, u shfaq në DWTS Juniors në 2018.

Mjaltë boo Boo

Në episodin e 22 marsit të Mama Qershor: Kriza Familjare, Alana dhe motra Lauryn “Pumpkin” Efird zbuloi Të vegjëlit dhe diademat alum kishte vetëm 33,000 dollarë në llogarinë e saj në Coogan, një llogari bankare e krijuar për aktorët fëmijë që të kenë akses kur të mbushin 18 vjeç.

“Duhet të ketë të paktën gjashtë shifra në atë llogari!” Bërtiti Alana në një rrëfim. “Diçka nuk po shtohet. Paratë e mia janë diku. Duhet të gjendet menjëherë, sa më shpejt që të jetë e mundur. Sepse kjo nuk do të funksionojë.” Ish-ylli i konkursit të bukurisë së fëmijëve besonte se kishte të paktën “gjashtë figura”, pasi ajo u shfaq në TV realitet që nga mosha 6-vjeçare.

Alana 'Honey Boo Boo' Thompson

Mama qershor tha për median se vajza e saj fitoi 60,000 dollarë për paraqitjen DWTS Juniors, megjithëse ajo përfundoi me rreth 35,000 dollarë vetëm pasi u hoqën taksat e shtetit të Kalifornisë dhe taksat e shtetit të Xhorxhias. Matriarku i familjes tha se ajo vendosi 20% në e Alanës Llogaria Coogan, së bashku me paratë e tjera nga shfaqja e tyre e përbashkët Këngëtarja e maskuar sezoni 6.

Mama June Shannon

Mama qershor i tha mediumit se vajza e saj ka një pasuri, por ishte zgjedhja e saj që të mos kishte akses në fondet.

“Alana ka rreth 200,000 dollarë në të cilat ajo ka akses, por ajo po zgjedh të mos ketë qasje”, tha ajo. “Ajo po i merr ato vendime sepse është 18 vjeç. Pra, ka më shumë, sigurisht që ka më shumë para atje.”

Lauryn "Pumpkin" Efird

Lauryn24, dhe Alana përfundimisht u përball me nënën e tyre për paratë e humbura. Megjithatë, Mama qershor pretendoi se ajo nuk e mori atë. “Nuk mund të ndihmoj që nuk ka më shumë para,” u përgjigj ajo. “Taksat u hoqën automatikisht – 50 për qind”, megjithëse Lauryn e thirri atë se taksat nuk ishin aq të larta.

Mjaltë boo Boo

Mama qershor më pas pretendoi se ajo përdori disa nga paratë për të paguar e Alanës gjërat kur ajo ishte më e re. “Ju jeni kujdesur për veten tuaj, duke paguar faturat tuaja që kur keni qenë 12 vjeç,” tha June. “Dhe ju keni bërë një punë të mirë për këtë.”

Mama June Shannon

Ajo u shpreh gjithashtu se Alana duhet të jetë “mirënjohëse” pasi 33,000 dollarë janë “më shumë se sa e fillojnë jetën shumica e 18-vjeçarëve”. Mama qershor sqaroi se shuma në llogari ka ardhur nga paraqitja e DWTS Juniors.

Gjatë episodit të 29 marsit të Mama Qershor: Kriza Familjare Mama June burri, Justin Stroudmbajti anën e njerkës së tij.

“Para se të thuhet dhe të bëhet gjithçka, ajo do të shkatërrojë këtë martesë dhe marrëdhënien e saj me fëmijët nëse gjërat nuk ndryshojnë.” Justin, 36, tha në një rrëfim. “Kjo me të vërtetë kërcënon marrëdhënien time me vajzat, sepse dukem si një horr kur mungojnë paratë.”