Anna Cardwell

Klea

Mama June Shannon iu dha kujdestaria e përkohshme e mbesës

Mama June Shannon iu dha kujdestaria e përkohshme e mbesës

Mama June Shannon i është dhënë kujdestaria e përkohshme e mbesës së saj 11-vjeçare, Kaitlyn Cardwell, mes një sherri për kujdestarinë me ish-bashkëshortin e vajzës së saj të ndjerë, Anna “Chickadee” Cardwell.

Anna 'Chickadee' Cardwell

Dokumentet e gjykatës të marra nga Radar Online zbuluan se Mama Qershor: Kriza Familjare Matriarku paraqiti një “kërkesë për ndryshimin e kujdestarisë së fëmijëve dhe për lehtësim urgjent ex parte” në një gjykatë të Gjeorgjisë. Dokumentet u dorëzuan vetëm disa ditë më pas Michael Cardwell ka paraqitur kërkesën e tij për kujdestarinë e fëmijës.

Anna 'Chickadee' Cardwell

qershor deklaroi se e Kaitlyn-it babai ishte “i panjohur” në dosjen e saj në gjykatë. Ajo tha: “Fëmija nuk ka baba të ligjshëm”.

Qershor, i cili ka qenë i martuar me Justin Stroud për gati dy vjet, vuri në dukje se Kaitlyn jetonte me të që nga 9 dhjetori, ditën kur nëna e saj u nda nga jeta. Ajo theksoi se më parë i ishte dhënë kujdestaria e përkohshme e mbesës së saj.

Anna Cardwell

Deklarata thoshte – “Kohët e fundit, afërsisht një muaj para vdekjes së saj, nëna dhe fëmija filluan të banonin me të [June].”

qershor shtoi se ajo nuk ishte “në dijeni të ndonjë palë të interesuar përveç asaj që do të kishte të drejtë të kërkonte kujdestarinë e fëmijës”.

Anna Cardwell

Ylli i WeTV argumentoi se do të ishte në e Kaitlyn-it interesi më i mirë për të qëndruar nën kujdesin e saj.

Një gjykatës e pranoi e qershorit mocionin urgjent dhe i caktoi kujdestarinë e vetme derisa çështja të mund të zgjidhej në një seancë dëgjimore të ardhshme.

e qershorit Vajza e madhe vdiq pas një beteje 10-mujore me karcinomën mbiveshkore. Michael Cardwell ishte e martuar me alumin “Here Comes Honey Boo Boo” nga 2014-2017. Michael ka ngritur padi kundër qershor më 17 dhjetor, pak më shumë se një javë pas vdekjes së 29-vjeçares.

Lauryn

Në dokumentet e siguruara nga The Sun, Michael deklaroi se ai “kishte ndërmarrë plotësisht dhe plotësisht një rol prindëror të përhershëm, të paqartë, të përkushtuar dhe të përgjegjshëm” në jetën e para-adoleshencës.

Ai tha se kishte ndërtuar një “marrëdhënie të pavarur” me Kaitlyn gjatë vizitave të tij me vajzën biologjike që ndante Anna, Kylee, 8 vjeç, pas ndarjes së çiftit. Ai theksoi se Anna kishte “ushqyer dhe mbështetur” marrëdhënien e tij me Kylee’s gjysmë motra.

Mama June Shannon

Michael përmendi gjithashtu marrëdhëniet e tensionuara ndërmjet Anna dhe nëna e saj, në argumentin e tij.

Ai deklaroi – “Anna është rritur nga gjyshja e saj nga nëna në Griffin, Georgia që kur ishte rreth tetë vjeç dhe u kthye vetëm në shtëpinë e June Shannon kur ajo ishte 17 vjeç.”

Anna ka pasur një marrëdhënie shumë të keqe me nënën e saj gjatë gjithë jetës së saj dhe ka kaluar periudha të ndryshme kohore pa folur me të. Po kështu, e qershorit prania në jetën e fëmijës së mitur ka qenë jokonsistente.”