Anna

Klea

Mama June përballet me një betejë ligjore ndërsa ish Michael i Anna Cardwell padit për kujdestarinë e vajzës Kaitlyn

Mama June përballet me një betejë ligjore ndërsa ish Michael i Anna Cardwell padit për kujdestarinë e vajzës Kaitlyn

Anna “Chickadee” Cardwell’s ish-burri, Michael Cardwell, ka paditur June Shannon për kujdestarinë e fëmijës së parë të ish-it të tij, Kaitlyn, pas vdekjes së 29-vjeçarit.

Anna Cardwell

Michael ishte i martuar me “Këtu vjen Honey Boo Boo” alum nga 2014-2017.

Michael ngriti padinë kundër “Mama June” të dielën e 17 dhjetorit, pak më shumë se një javë pasi ish-bashkëshortja e tij u nda nga jeta pas një beteje 10-mujore me kancerin. Sipas dokumenteve të siguruara nga In Touch, Michael po i kërkon gjykatës së Gjeorgjisë kujdestarinë për 11-vjeçarin, të cilit Anna kishte me një partner të mëparshëm. Ai identifikoi e Kaitlyn-it babai i quajtur Caleb Clark, por pretendoi se atësia nuk u konfirmua kurrë nga një test i ADN-së, dhe as Clark nuk e ka mbështetur Anna ose Kaitlyn ne te shkuaren.

Anna Cardwell

Michael deklaroi në padi se ai “ka marrë përsipër plotësisht dhe plotësisht një rol prindëror të përhershëm, të paqartë, të përkushtuar dhe të përgjegjshëm” në jetën e paraadoleshencës dhe ka “angazhuar në kujdesin e vazhdueshëm të fëmijës dhe ka krijuar një marrëdhënie të lidhur dhe të varur me fëmijën. .” Ai gjithashtu pretenduar se Anna mbështeti marrëdhënien e tij me Kaitlyn. Michael dhe Anna ndante një vajzë 8-vjeçare, Kylee.

Anna Cardwell

Michael tregoi për marrëveshjen e vizitës së ish-çiftit pas divorcit, e cila përfshinte kohë me të dy Kylee dhe Kaitlyn. Ai gjithashtu argumentoi se po e mbështet financiarisht e Kaitlyn-it arsimimi. Michael vuri në dukje e Anës marrëdhëniet e kaluara të tensionuara me nënën e saj, e cila mori Kaitlyn pas vdekjes së vajzës së saj. qershor thuhet se planifikon të bëhet e Kaitlyn-it kujdestar ligjor, sipas një raporti të 12 dhjetorit nga TMZ.

Anna është rritur nga gjyshja e saj nga nëna në Griffin, Georgia, që kur ishte rreth tetë vjeç dhe u kthye vetëm në shtëpinë e June Shannon kur ajo ishte 17 vjeç,” thuhet në dokumentet e gjykatës. “Anna ka pasur një marrëdhënie shumë të keqe me nënën e saj gjatë gjithë jetës së saj dhe ka kaluar periudha të ndryshme kohore pa folur me të. Po kështu, e qershorit prania në jetën e fëmijës së mitur ka qenë jokonsistente.”

Anna Cardwell

Michael argumentohet në përfundim — “Kërkuesi është i vetmi person i gjallë që ka treguar interes të vazhdueshëm dhe të vazhdueshëm për mirëqenien e fëmijës së mitur dhe të qenit nën kujdestarinë e kërkuesit do të jetë në interesin më të mirë të fëmijës.”

Anna Cardwell

qershor u dorëzua me shkresa më 17 dhjetor, sipas dokumenteve të gjykatës. Ylli i WeTV hodhi poshtë pretendimin se asaj i ishte shërbyer të hënën, më 18 dhjetor, përmes një deklarate për TMZ. Ajo premtoi të “shihte [Michael] në gjykatë” dhe pretendoi se Kaitlyn donte të qëndronte me të dhe bashkëshortin, Justin Stroud. Të “Mama June: Rruga drejt Shpëtimit” ylli pohoi gjithashtu këtë Anna i kërkuar Kaitlyn të mbetet nën kujdesin e saj.

Anna Cardwell

qershor tha: “Në fund të ditës, vajzat kanë humbur nënën e tyre, kështu që pse t’i kalojnë ato.”

Anna Cardwell

Kylee u zhvendos me Michael pas e Anës vdekjen, siç e kishte planifikuar nëna e saj pas diagnozës së saj të karcinomës mbiveshkore në janar, raportoi TMZ. Gazeta shtoi se e Anës bashkëshorti nëntë muajsh në kohën e vdekjes së saj, Eldridge Toney, planifikon të vazhdojë të jetë i përfshirë në të dyja Kaitlyn dhe Kylee’s jeton.