Maks dhe Carrie Ann diskutojnë

Klea

Maks dhe Carrie Ann diskutojnë

24 tetori ishte një natë emocionuese Duke kërcyer me yjet. Jo vetëm që çdo balerin theksoi “Vitin e tyre më të paharrueshëm”, por shfaqja bëri gjithashtu një nderim shumë të veçantë dhe të merituar për DWTS Len Goodmannjë gjyqtare prej shumë vitesh që ndërroi jetë në prill.

Për nder të Len-it, një trupë profesionistësh aktualë dhe të dikurshëm të DWTS performuan një vals elegant në sforcimet e mprehta të “Moon River”. Të paraprirë nga kujtimet personale nga anëtarët e kastit, dashuria dhe humbja ishin të dukshme. Në shtëpi nuk kishte sy të thatë Carrie Ann Inaba ngushëlloi një Bruno Tonioli që qante.

Disa nga balerinët dhe gjyqtarët treguan se si ndihej të ishe pjesë e një nderimi kaq të bukur dhe të përzemërt. ET ka historinë e plotë.

Homazh DWTS për Len Goodman: Të kujtojmë një ikonë

“Ishte shumë emocion për të marrë thirrjen,” tha ish-profesionisti i DWTS Maksim Chmerkovskiy. “Atje [were] ndjenja të tilla pozitive për të gjithë. Të paktën për mua, kam shijuar çdo sekondë.”

Maks pranoi se kishte derdhur disa lot, por ai nuk ishte vetëm. “Ishte një moment emocionues,” tha ai. “Nëse nuk po grisni në atë moment, kjo është salla e gabuar e ballit.”

Kërcimtarja Jenna Johnson, e cila ka bërë koreografi të rutinës së mrekullueshme përkrah bashkëshortit të saj Val Chmerkovskiy, foli për sfidat e krijimit të kërcimit. Ata duhej të gjenin një mënyrë për të lënë mënjanë emocionet e tyre dhe thjesht të shkonin në punë. Ndërsa përfshinte shumë profesionistë aktualë të DWTS, disa ish profesionistë gjithashtu u kthyen për të marrë pjesë.

“Kjo ishte si letra jonë e dashurisë [Len]”, shtoi ajo. “Duhet të falënderoj të gjithë kërcimtarët që e bënë të gjallë, sepse ishte me të vërtetë më shumë nga sa mund ta imagjinoja ndonjëherë.”

Gjyqtarët goditën rëndë

Christopher Willard/Disney nëpërmjet Getty Images

Gjyqtarja Carrie Ann u ul pranë Lenit në tryezën e gjykimit për 17 vjet, që nga sezoni i parë i shfaqjes. “Len është shumë pjesë e përvojës sime,” tha ajo. “Ai ulej gjithmonë në të majtën time dhe më mungon vërtet.”

“Vallimtarët bënë një punë të bukur,” tha ajo. “Ata e sollën atë në jetë përmes atij kërcimi … Unë mendoj se ai do të kishte qenë kaq krenar.”

Dhe megjithëse ajo mendoi se i gjithë nderimi ishte “shumë, shumë emocional”, emocioni dërrmues që ndjeu ajo dhe Bruno në fakt e befasoi. “Ne po përpiqeshim të ishim profesionistë dhe ta mbanim atë së bashku,” shpjegoi ajo. “Por ndonjëherë thjesht nuk mundesh… Vallëzimi është shumë emocionues. Nuk mund ta mbaja dot më.”

Ajo dhe Bruno e përfunduan nderimin duke qarë në krahët e njëri-tjetrit, gjë që bëni kur humbet një person i dashur. Mendoj se disa tifozë në shtëpi qanin me ta, përfshirë edhe mua.

Për nder të gjyqtarit të dashur, shfaqja e quajti trofeun e fituesit Len Goodman Memorial Mirrorball Trophy.

Dancing With the Stars transmetohet të martën në orën 20:00 në ABC dhe Disney+.