Madison Lecroy në debutimin e bukurisë jugore të bashkëshortit Brett Randle

Klea

Madison Lecroy në debutimin e bukurisë jugore të bashkëshortit Brett Randle

Është çështje kohe Sharmi jugor tifozët u takuan Brett Randle. Madison LeCroy ka vërshuar rreth burrit të saj për një kohë. Ata u martuan në nëntor 2022, kështu që ka kaluar shumë kohë.

Ish-i dashuri i saj, Austen Kroll, sigurisht që ishte i zënë se ai mund të takohej me një perëndi greke në premierën e sezonit Southern Charm. Të paktën, shikuesit prisnin njeriun e përsosur. Dhe meqenëse Brett bëri debutimin e tij në TV realitet vetëm këtë javë, shikuesit mund të bëjnë gjykimet e tyre.

Madison zbulon një “nivel besimi” të sapogjetur

Por Madison pranoi ekskluzivisht për Us Weekly, se ajo injoroi këshillat për të mos ndarë Brett dhe marrëdhënien në kamera.

E di që shumë njerëz thonë: ‘Mos e bëj këtë, mos e vendos lidhjen tënde në kamera’”, tha Madison. “Por unë kisha nevojë që shikuesit të mund të shihnin atë anë timen që të gjithëve u mungon.”

Në të vërtetë, është krejt kontrast të shohësh Madison në një marrëdhënie pa grindje. Ajo tha, “Unë kam një anë të mirë dhe kam një familje, kështu që jam shumë e lumtur që ju do ta shihni këtë.”

Madison e përgatiti Bretin për t’u përzier me turmën Southern Charm, duke përfshirë disa këshilla se si të vepronte.

“Unë [was] më shumë, si, ‘OK, dëgjo, shpresoj të mos na turpëroj, por gjërat mund të bëhen pak të ngatërruara’, shpjegoi ajo.

Brett është aq i pëlqyeshëm dhe shkonte aq mirë me persona si Shep Rose, Austen dhe Craig Conover, saqë ata “dëshiruan ta sillnin atë në këtë rreth”. Megjithatë, Madison e vuri këmbën e saj në atë nivel ndikimi. Kuptohet kështu.

“Isha, sikur, nuk mendoj se kjo do të ndodhë. Na vjen keq,” pranoi Madison.

Kamerat bravo fiksuan momentin kur Brett u takua me ish të dashurin e gruas së tij. Dikush mund të shihte se Brett nuk ishte aspak i frikësuar nga paraardhësi i tij.

Madison na shpjegoi pse ajo zgjodhi të ftonte Austen në radhë të parë.

“Unë thjesht doja, sinqerisht, Brett të takonte Austen dhe të thoshte: “Nuk keni asgjë për t’u shqetësuar,” shpjegoi Madison. “Kjo është e vërteta. Mendoj se ishte një vendim i mirë.”

Sa për Madison dhe Brett në kamera, është shumë perfekt. Ata janë një çift shumë i dashur që kanë krijuar një familje të përzier harmonike.

Madison më në fund ndihet i sigurt

“Ka diçka në këtë nivel besimi që kam. Thjesht ndihem e sigurt”, tha Madison për jetën e saj familjare. “Jam vërtet i lumtur.”

“Është çmenduri. Nuk kam qenë kurrë më e dashuruar”, tha ajo për marrëdhënien e djalit të saj Hudson me Brett. “Dhe sa më shumë kohë të kalojnë së bashku, është thjesht [great].

A do të qëndrojnë gjërat aq kumbaya sa janë tani midis Brett dhe Austen? Sigurisht, çifti i martuar është ende i fortë në kohë reale.

Ndiqeni Southern Charm të enjteve në 9/8c në Bravo.