Martesa e Kody dhe Robyn Brown mund të mos zgjasë shumë

Klea

Maddie e Sister Wives ka të drejtë t’i mbajë fëmijët larg Kody

Nuk është çudi që gjithnjë e më shumë Kody BrownFëmijët e tij po zgjedhin të distancohen për shkak të luhatjeve të tij ekstreme të humorit. Gratë Motra kanë parë që Kody të shkatërrojë jo vetëm martesat e tij, por edhe lidhjet farefisnore me pasardhësit e tij. Kody sillet si një fëmijë pasi nuk pranon të korrigjohet me djemtë ose vajzat e tij. Ai shpesh u thotë kamerave të TLC se nuk është fajtor për grindjen.

Janelle zbulon përçarjen e re

Gjatë sezonit më të ri të Sister Wives, Janelle Brown zbuloi se “Maddie nuk e telefonon atë për shkak të sjelljes së tij së fundmi”. Zbulimi nuk ishte një tronditës total. Janelle shpjegoi, “Ajo është si, ‘Unë nuk e di se çfarë të bëj me të. Nuk e di kush është ky djalë.’ Ajo duhet të marrë parasysh fëmijët e saj. Ajo duhet të marrë parasysh stabilitetin e asaj që ata shohin ose perceptojnë si gjysh. Ka shumë gjëra në lojë këtu. Nuk është thjesht që Maddie nuk e thërret atë.”

Lajmi për një pushim ishte i trishtuar, veçanërisht sepse Maddie Brown Brush dhe Kody dikur ishin shumë të afërt. Madje, patriarku poligame drejtoi dasmën e saj të vitit 2016, e cila ishte po aq e vështirë sa mendoni. Maddie madje i dha vajzës së saj, Evangalynn, emrin e mesëm Kodi, për nder të babait të saj. Por diçka ka ndryshuar brenda dinamikës së tyre.

Maddie hap lart

Vajza më e madhe e Janelës dhe Kody nuk ka qenë shumë në TV pasi u vendos në jetën martesore dhe mëmësinë në Karolinën e Veriut. Maddie është mbajtur kryesisht për veten dhe është larguar nga babai i saj. Sidoqoftë, një intervistë e fundit me podcastin Somewhat Basic hodhi dritë të re mbi problemet e saj me babanë e 18-vjeçëve.

Maddie, e cila është nënë e tre fëmijëve, zbuloi se Evie, Axel dhe Josephine nuk e kanë idenë se kush është gjyshi i tyre dhe asaj i pëlqen kështu. Gjatë intervistës së saj të rrallë, Maddie tregoi se Kody nuk ka qenë në jetën e tyre për një kohë, kështu që ajo nuk është e habitur që fëmijët e saj nuk e njohin atë. Maddie u tha shikuesve: “Ata nuk e dinë se kush është babai im. Ata nuk e njohin atë. Siç thashë… Unë nuk do t’ju detyroj të keni një marrëdhënie me fëmijët e mi. Ata janë një dhuratë dhe janë kaq të mahnitshme…”

Maddie po merr një vendim të mençur

Sinqerisht, Maddie duhet të vendosë fëmijët e saj në radhë të parë, një tipar që nuk e mësoi nga babai i saj. Si Janelle ashtu edhe Christine Brown janë shumë të përfshira në jetën e fëmijëve të tyre, kështu që duket shumë sikur ajo ka ndërtuar një sistem të mirë mbështetjeje që nuk ka nevojë për një patriark të çuditshëm. Madison ka të bëjë me të dashurit që bëjnë një përpjekje, pasi ajo vuri në dukje, “Vëllezërit e motrat e mia që janë të përfshirë në jetën e tyre, ata bëjnë një përpjekje… Unë nuk do t’ju bëj të bëni përpjekje. Nëse dëshironi të keni një përfshirje në jetën e tyre, duhet të bëni përpjekje sepse ata janë të mahnitshëm dhe është një mundësi e tillë për t’u përfshirë në jetën e tyre.”

Maddie po merr vendimin e duhur për të mbrojtur fëmijët e saj nga një marrëdhënie “toksike” me Kody. Ish-ylli i TLC-së ndau: “Kur ndaloj së punuari në atë marrëdhënie ose ndaloj ta bëj atë marrëdhënie të ndodhë, ose diçka ka ndodhur, dhe ti nuk je aty, nuk mund t’ia shpjegoj këtë një gjashtë-vjeçari pa u lënduar ndjenjat e tij. .” Madison e përfundoi intervistën e saj duke thënë: “Aty ku ka dhimbje të panevojshme zemre, unë nuk do ta vendos atë në jetën e tyre”.

Kody nuk do të ketë një shans të dytë

TLC/YouTube

Duket shumë e pamundur që Kody t’i jepet ndonjëherë një shans i dytë ose i tretë kur bëhet fjalë për ndreqjen e urave me fëmijët e tij. Nuk ishte e lehtë për Maddie, e cila pranoi se i duhet shumë që të vendosë të heqë dikë nga jeta e saj. Por fakti që ajo e kuptoi se duhej të bënte këtë zgjedhje, tregon shumë për familjen poligame.

Për vite me rradhë, Kody ka bërë të pamundurën për të shuplakuar një shtresë bojë dhe furçë mbi çdo çështje që ai pa dhe që mund të ndikonte në mënyrën se si ai po përpiqej të portretizonte veten. Mjerisht, fëmijët e tij përfunduan duke u bërë dëm kolateral. Por të paktën Maddie po sigurohet që të ndalojë ciklin e lëndimit në mënyrë që fëmijët e saj të mos përballen kurrë me mungesën e dashurisë së Kody.