Maci prishet duke folur për mbidozën e Ryan-it ndaj nënës adoleshente

Klea

Maci prishet duke folur për mbidozën e Ryan-it ndaj nënës adoleshente

Ishte shumë emocionuese për Rezervimi Maci teksa fliste për ish-in e saj, Ryan Edwards‘ mbidozë në një episod të ri të Mami adoleshente: Kapitulli tjetër. Mbidozimi që ndodhi në fillim të këtij viti ishte në qendër të vëmendjes në episodin e 6 shtatorit dhe ylli i Teen Mom foli për gjithçka që ndodhi dhe sa e vështirë ishte për të dhe djalin e tyre Bentley.

Në fillim të episodit, Ryan ishte në rehabilitim me urdhër të gjykatës për 30 ditë në një institucion pas shumë çështjeve ligjore. Megjithatë, periudha e rehabilitimit të Ryan nuk zgjati shumë, dhe ai vendosi se donte të largohej pas vetëm dy javësh.

Me të vërtetë i frikësuar

Maci ndau në një rrëfim se ajo nuk ishte dakord me vendimin e Ryan për t’u larguar herët nga rehabilitimi, duke marrë parasysh historinë e tij të abuzimit me substanca. Dhe frika e saj nuk ishte e pabazë. Vetëm katër ditë pasi u largua nga rehabilitimi në prill, Ryan e teproi me dozë dhe u gjet në makinën e tij që nuk reagonte.

Ryan kishte një “pluhur blu” dhe një “substancë të tipit kristal” mbi të kur u gjet. Atij iu dhanë dy doza Narcan në vendngjarje dhe më pas i erdhi vetëdija në spital.

“Kur kuptova se Ryan kishte tepruar, ishte hera e parë që u frikësova vërtet,” tha Maci ndërsa e mbyti. “Duhet ta bëj atë bisedë me Bentley-n dhe duke parë të gjitha këto. E dija se si ndihesha duke e parë, por Ryan nuk është babai im”, shtoi ajo, duke e ditur se duhet të ketë qenë edhe më e vështirë për djalin e tyre.

Bentley është prioriteti

“Bentley e ndjen gjithë atë herë një milion, dhe ai është një fëmijë,” tha Maci. Pavarësisht frikës dhe shqetësimeve të saj, gjëja më e rëndësishme për të ishte t’i jepte përparësi Bentley-t. Ajo u ankua se si nënë, nuk mund të “merrni një fasho” për dhimbjen e fëmijës tuaj dhe se “është kaq e vështirë”.

Pas mbidozës, Ryan u dërgua përsëri në burg për një BDI dhe posedim të një substance të kontrolluar, me titujt e arrestimit të tij që vërshuan lajmet. Gjatë gjithë kësaj, Maci duhej të qëndronte një hap përpara për të ndihmuar që Bentley të kalonte gjithçka. Ajo shprehu zhgënjimin e saj që nuk mund t’i thyente gjërat me butësi për shkak të të gjitha mediave.

“Bentley di gjithçka,” vazhdoi Maci, duke shprehur shpesh shqetësim për babain e tij, duke thënë se “nuk donte që ai të merrej vetëm me këtë.” Rehab i lejoi mamin dhe djalin të psherëtinin të qetësuar, duke menduar se ishte në një mjedis të sigurt dhe duke marrë ndihmën që i duhej. Mjerisht, kjo nuk zgjati shumë.

Tani edhe djali i tyre është i zemëruar. Maci tregoi se Bentley ndihet si dikur dhe është i frustruar që Ryan nuk mund ta shohë se sa “shumë potencial” ka dhe vazhdon të marrë vendime të gabuara.

Më vonë ajo foli me bashkë-yllin Jade Cline për situatën dhe përfundoi duke marrë pjesë në një takim në Al-Anon për miqtë dhe të afërmit e alkoolistëve që kanë nevojë për mbështetje. Maci ftoi gjithashtu nënën e Ryan-it që të merrte pjesë në mbledhje dhe ajo shprehu interes për t’u bashkuar me të me babain e Ryan. Këta janë të gjithë hapat që Maci po ndërmerr për ta ndihmuar atë dhe Bentley-n t’i kalojnë këto sfida në mënyrën më të mirë të mundshme.

Teen Mom: The Next Chapter transmetohet të mërkurën në orën 20:00 në MTV.