LVP pretendon se e dinte se "partneri i castmates po mashtronte"

Klea

LVP pretendon se e dinte se “partneri i castmates po mashtronte”

Lisa Vanderpump ka kaluar shumë vite në Bravo dhe televizione realiteti. Prandaj, ajo ka parë shumë – duke përfshirë divorcet e çrregullta dhe skandalet e mashtrimit.

Kur dalin në dritë lajmet për këto halle martesore, është padyshim një surprizë për fansat. Megjithatë, Lisa la të kuptohej se kishte parë disa prej tyre duke ardhur. Gjatë intervistës së saj në podcastin Call Her Daddy, ylli i realitetit tha se disa nga ish-shokët e saj të aktorit nuk kanë bërë një punë të mirë në mbajtjen e skeleteve të tyre në dollap.

Kur u pyet nëse ajo do të “e dinte ndonjëherë se partneri i një shoku të aktorit po tradhtonte”, pronarja e SUR tha: “Po, e kam”. Oh. Për kë mund të fliste ajo?

A mund të jetë Lisa duke folur për martesat e Kyle Richards apo Dorit Kemsley?

“Epo, ishte dikush, së fundmi, që kishte këtë skenar të komplikuar,” tha ajo. “Po. Në një nga shfaqjet [I have been on]. nuk po ju them. Dhe disi e dija. Po, e kam ditur, po,” tha ylli i Vanderpump Rules.

“Jo, nuk thashë asgjë. Sepse ndonjëherë njerëzit nuk duan ta dëgjojnë atë”, vazhdoi ajo.

“Papritmas, ata divorcohen, por ata kanë thënë, 'Oh, dashuri fasule. O mbreti im. Oh moj kjo, oh moj ajo. Jeta nuk është e tillë.”

Natyrisht, prezantuesi Alex Cooper e pyeti Lizën nëse i referohej Kyle Richards, i cili pati një vit të vështirë martese me Mauricio Umansky. Ajo gjithashtu pyeti veten nëse ish-ylli i Real Housewives of Beverly Hills po fliste për Dorit dhe PK Kemsley, të cilët njoftuan ndarjen e tyre në maj 2024.

“Jo, ju nuk jeni duke hamendësuar, duke bërë ose duke thënë asgjë,” tha ajo. “Ky nuk është një titull me të cilin po jetoj. Pra, jo, nuk është asnjëri prej tyre. Mund te jete. Por nuk është.”

Fatkeqësisht, ne kurrë nuk do ta dimë se kujt i referohej ajo, por është kënaqësi të hamendësohet.

Transmetoni sezonet e mëparshme të Real Housewives of Beverly Hills në Peacock.