Lumturia e Bachelorette Charity Lawson 'jashtë peshores'

Klea

Lumturia e Bachelorette Charity Lawson ‘jashtë peshores’

Beqare yll Charity Lawson’s buzëqeshja e bukur është pak më e ndritshme këto ditë. Teksa i afrohet finales së sezonit të serialit, ajo po pranon se është “shumë e lumtur”, por nuk do të thotë nëse e ka marrë vërtet unazën.

Në regjistrimin “Men Tell All”, Charity tregoi se i pa të gjithë ish-et e saj për herë të parë që kur i la të iknin.

“Sinqerisht, hyra në këtë, nuk isha nervoze,” rrëfeu ajo. “Ndoshta lidhjet më të forta, padyshim si Xavier, Braden, ato janë ndoshta pak më të vështira për t’u përballur. Xavier, kjo ishte vetëm një bisedë shumë intensive. Por të gjithë të tjerët, ndjeva sikur bëra atë që mund të bëja më mirë në atë moment. Pra, u ndjeva sikur e lamë me një shënim të mirë.” Extra i ka të gjitha detajet.

Ajo është “jashtë peshores” e lumtur

Që nga fillimi i sezonit me 25 burra, Terapisti i Fëmijëve dhe Familjes i ka ulur ata në dy të fundit. Charity e përshkroi procesin e shkurtimit si “të vështirë”.

“Thjesht bëhet më keq e më keq e më keq,” tha ajo. “Më e vështirë sepse ato lidhje janë më të thella dhe po shpenzon shumë më tepër kohë. Është [fewer] djemtë që po menaxhoni, kështu që ato marrëdhënie thjesht vazhdojnë të rriten më thellë, [and] eshte e veshtire. Ata kurrë nuk janë të lehtë. Nuk ka asnjë mënyrë të drejtë për ta bërë atë. Thjesht duhet të bësh atë që është më e mira.”

Pasi ka kaluar pjesën më të vështirë të rrugëtimit të saj, Charity po pret me padurim të ardhmen. “Jam shumë e emocionuar për të kaluar në gjënë tjetër,” ndau ajo.

“Unë nuk e di saktësisht se si duket,” vazhdoi ajo, “por nuk do të jetë e fundit që do të shihni nga Charity Lawson!” A mund të jetë një martesë televizive në të ardhmen e saj?

E pyetur për të vlerësuar lumturinë e saj në një shkallë nga 1-10, Charity pranoi se ishte “shumë e lumtur”, duke e vlerësuar gëzimin e saj si “jashtë peshores”. Por përsa i përket nëse është e fejuar apo jo, Charity po e luan shumë afër jelekut (me siguri sipas kontratës së saj Bachelorette).

“Asnjëherë nuk e dini,” ngacmoi vendasja nga Gjeorgjia. “Pra, po, thjesht duke gjetur lumturinë, sido që të duket … do ta zbuloni së shpejti.”

Unë mendoj se do të duhet të presim dhe të shohim.

Finalja e Sezonit 20 të Bachelorette transmetohet më 21 gusht në ABC në orën 8/7c.