Luke Broderick ndjehet "Thrown Under the Bus" nga Jax Taylor

Klea

Luke Broderick ndjehet “Thrown Under the Bus” nga Jax Taylor

Luke Broderick dhe Jax Taylor kishte mish viçi nga Episodi 1 i The Valley. Pra, nuk është befasuese që Luke zbuloi se ai shpesh ndihet “i hedhur poshtë autobusit” nga ish-ylli i Vanderpump Rules. Meqenëse Luke dhe e dashura e tij, Kristen Doute, ishin larguar nga grupi, nuk i kemi parë të ndërveprojnë me të tjerët që nga mesi i sezonit. Por tani ata po flasin.

Luke dhe Jax nuk kanë historinë më të mirë

Në podcastin So Bad It's Good, Luke iu përgjigj pretendimeve të Britany Cartwright se ai e filloi luftën e saj dhe të Jax.

“Nuk e dija. Nuk e dija këtë”, tha ai. “Por unë do të them se ka pasur shumë herë që kam kontaktuar me Jax-in për të qenë një mik i vërtetë që, e dini, nuk do t'i bëjë gjëra të sheqerosura, por nuk do t'i pëlqejë atij. [I’d] Bëhu si, 'Hej, kjo është mënyra se si unë e shoh atë. Unë po i shoh të dyja palët dhe ju mund ta rregulloni këtë. Thjesht do të duhet një ndryshim i vogël.' Dhe le të themi se ndjehem sikur jam hedhur poshtë autobusit nga ai disa herë.”

Kristen komentoi, duke thënë se ajo ndihej në të njëjtën mënyrë dhe se Jax do t'i bënte “gjëra” për Lukën.

Ishte një ditë që Luke, sikur unë isha në shtrat, Luke sapo ishte zgjuar dhe Brittany po më frynte telefonin duke thënë: 'Çfarë po i thotë Luke Jax-it? Sepse Jax tha që Luka i dërgoi mesazh.'”

“Dhe unë jam si gjysmë zgjuar duke shkuar, 'Luke, a i dërgove mesazh Jax-it disa fjalë të çuditshme që do ta mërzitnin Brittany-n?'”

Ajo vazhdoi, “Luke më tregon telefonin e tij, jo se unë kam nevojë që ai të provojë ndonjë gjë, e dini, unë thjesht po pyes – dhe ai tha: “Unë nuk kam folur me Jax që atëherë, nuk e di, si një javë më parë.'”

“Pra, Jax kishte sajuar gjithë këtë gënjeshtër … për të hedhur Lukën dhe mua poshtë autobusit,” tha Kristen. “Por ishte diçka që nuk ka ekzistuar kurrë.”

Transmetoni Luginën në Pallua.