Luke Broderick dhe Tom Sandoval Socializojnë Pretendimet Jason Caperna

Klea

Luke Broderick dhe Tom Sandoval Socializojnë Pretendimet Jason Caperna

Aktualisht në The Valley, Janet Caperna është duke u grindur me Kristen Doute. Alumi Vanderpump Rules krijoi shumë dramë duke u futur në hallet martesore të Michelle Lally dhe Jesse Lally.

Kuptohet, një Xhenet shtatzënë zgjodhi të mos ftonte Kristen dhe të dashurin e saj, Luke Broderick, në hënën e saj të vogël në Big Bear, Kaliforni. Kristen gjithashtu e refuzoi atë nga një ngjarje e James Mae, kështu që ish-asistentja ekzekutive u përpoq.

Pra, kur burri i saj, Jason Kapernapohoi se Luke shoqërohet shpesh me VPR Villian Tom Sandoval, pothuajse ndihet si një gërmim. Kush dëshiron të lidhet me Sandoval? Por, pavarësisht nga qëllimi, avokati i suksesshëm bëri një sugjerim interesant për një ndryshim të aktorëve për sezonin 2 të The Valley.

Miqësia mund të çojë në një transferim “disi organik” nga VPR

Jason i bëri komentet gjatë një interviste ekskluzive me Bravo's Gjellë ditore. Babai i një personi është “mik i vërtetë” me disa nga kastë të Vanderpump Rules. Ai dhe Sandoval nuk ishin aktualisht në një vend të mirë. Por Jason mendon se Sandoval mund të mbillet me kënaqësi në The Valley në një mënyrë “disi organike” për shkak të afërsisë së tij me anëtarët e tjerë të kastit.

Jax Taylor shoqërohet me Sandoval, sipas Jason. Gjithashtu, ylli i turpëruar i realitetit televiziv “shoqëron gjatë gjithë kohës” me Luke. Vlen të përmendet se Kristen dhe Sandoval kishin lidhje në të kaluarën.

“Unë e shikoj vetëm si Scheana [Shay] dhe të gjithë njerëzit tanë me të cilët shoqërohemi gjatë gjithë kohës – ata në fakt janë miq me ne,” shpjegoi Jason. “Pra, filmimi me ta do të kishte kuptim të plotë. Do të ishte organike dhe unë nuk do ta protestoja apo kontestoja në asnjë mënyrë.”

Avokatit iu kërkua të sugjeronte një anëtar të kastit të VPR për t'u bashkuar me The Valley. Sidoqoftë, duket se grupi aktual po bën mirë kur bëhet fjalë për krijimin e dramës.

Merr “The Valley Marta” në 9/8c në Bravo.