Luka i Below Deck Med zbulon se me kë nuk do të punonte më kurrë

Klea

Luka i Below Deck Med zbulon se me kë nuk do të punonte më kurrë

Poshtë Deck Mesdheut Sezoni 8 ka të ngjarë të hyjë në histori. Nëse është për arsye të drejta apo të gabuara, varet nga kë kërkoni. Drama ka qenë jashtë listeve, dhe fansat dhe yjet me siguri e kanë vënë re.

Ashtu si me çdo reality show të mirë, Below Deck Med shkëlqen më shumë nga ndërveprimet e aktorëve. Si plumbi Luka Brunton duke u përpjekur për të goditur Max Salvadorin me shpejtësi të lartë. Ose dramën e zjarreve mes gjellëve Tumi Mhlongo, Natalya Scudder dhe Kyle Viljoen.

Kohët e fundit, Luka dhe Jack Luby u shfaqën në Watch What Happens Live, ku Andy Cohen i pyeti ata për disa nga këto dinamika të aktorëve.

Sezoni 8 i Below Deck Med: Luka nuk mund të thotë tre gjëra të këndshme për Max

Në një nga segmentet më të konceptuar keq në WWHL, një vezë filmi vizatimor tmerrësisht i bezdisshëm i kërkoi Lukës të emëronte një anëtar të ekuipazhit nga Below Deck Down Under, me të cilin ai nuk do të dëshironte të punonte më. Atij iu desh një moment për të menduar për këtë, por Luka në fund u përgjigj: “Culver [Bradbury].”

Veza më pas e pyeti Xhekun se me kë do të martohej, do të rridhte dhe do të vriste mes Tumi, Natalya dhe Lily Davison. Ndërsa Jack mendonte se si të përgjigjej, Andy komentoi mendjemadhësinë e vezës së filmit vizatimor, duke pyetur veten se çfarë ishte marrëveshja e saj. Xheku më pas tha: “Unë do të martohesha me Lily, do të rrahja Natalian dhe do të më duhej ta vrisja Tumin si parazgjedhje.”

Më pas, Luka u ngarkua të thoshte tre gjëra të këndshme për etikën e punës së Maksit. “Ai do të thotë mirë,” filloi Luka. Një fillim i mbarë. “Unë mendoj se ai përpiqet. Dhe … po, mendoj se kjo është për etikën e punës së palodhur.” Më pas, Xhekut iu kërkua të vlerësonte Kyle si një ngacmues në një shkallë nga 1 deri në 10. “Unë do të thoja se ai mund të ishte tetë vjeç në një ditë të mirë. Jo gjithmone.” E thënë mirë. Këtu shpresojmë që të mos e shohim më kurrë atë vezë.

Sezoni 8 i Below Deck Mediterranean përfundon të hënën, më 22 janar në orën 9/8c në Bravo.