Luis Ruelas

Klea

Luis Ruelas pretendon se ish-i ka derdhur sekrete për bashkë-ylltarët e 'RHONJ' në betejën ligjore prej 5 milion dollarësh me Teresa Giudice!

Luis Ruelas, burri i Amvise të vërteta të Nju Xhersit yll, Teresa Giudicepo kërkon një pagesë prej 5 milionë dollarësh pasi akuzoi një ish dhënia e informacionit konfidencial për anëtarët e kastit.

Teresa Giudice

Luis e bëri kërkesën në një përgjigje ndaj një padie, të ngritur në shkurt, nga ish e fejuara e tij, Vanessa Reiser.

Avokati, Kevin S. Johnson, pretendoi se Luis dhe hetuesi privat Bo Dielt, kishin nisur një fushatë “ngacmimi dhe abuzimi” kundër Vanessa.

Luis Ruelas

Te enjten, Luis, Bo dhe të pandehurit e tjerë mohuan akuzat dhe ngritën kundërpadi Vanessai cili kishte kërkuar masë ndalimi të përhershëm ndaj Luissipas dokumenteve të siguruara nga US Sun.

Luis citoi besimin e tij se Johnson dhe firma e tij ligjore, Johnson Litigation Group, përdorën “sjellje të paligjshme dhe skandaloze” dhe kishin “shkelur detyrimet e tyre etike”. Ai gjithashtu pretendoi se ata e kishin shpifur dhe i kishin shkaktuar “dëm të konsiderueshëm”.

Margaret Josephs

Luis48 vjeç, pretendoi se Vanessa, një psikoterapist i licencuar, i kishte larë pisllëkun RHONJ anëtarët e kastit për të nxitur dramë në shfaqje.

Kundërpadia thotë – “Ruelas besuar Reiser po zbulonte informacion konfidencial për pacientët dhe anëtarët e kastit të Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit (RHONJ) për ta përdorur kundër tij dhe gruas së tij, në një përpjekje për të forcuar bisedën e emisionit dhe për të vazhduar fushatën e pamëshirshme të ngacmimit, pavarësisht urdhrave ekzistues që përjashtojnë këtë lloj sjelljeje.”

Luis Ruelas

RHONJ Kasti iu afrua sezonit të xhirimeve në dy grupe të njohura si “Ekipi Tereza” dhe “Ekipi Melisa,” në vazhdën e një grindjeje të ringjallur mes kunave.

Tereza mbetet afër me Jennifer Aydin dhe ka rindërtuar miqësinë me Jackie Goldschneider. e Melisës shokët më të mirë janë Margaret Josephs dhe Rachel Fuda. Danielle Cabral thuhet se ka ndërruar ekipet nga Tereza te Melissa, pasi pati një përleshje me të Jennifer. Dolores Katania arriti të ruajë miqësinë e saj me të dy Tereza dhe Melisa e paprekur.

Melissa Gorga

Mbetet e panjohur nëse “informacioni i rrjedhur” do të përfshihet në Tregimi i sezonit 14.

Anëtarët e kastit të akuzuar Luis të punësimit Bo për të gërmuar informacione inkriminuese kundër tyre gjatë ribashkimit të sezonit 13. Luis mohoi akuzën, edhe pasi yjet e realitetit prodhuan fatura të supozuara.

Jennifer Aydin

Luis deklaroi se “hetuesit ndoqën seancat e terapisë me Reiser për të marrë njohuri të dorës së parë për Reiser's parregullsi dhe shkelje të sjelljes etike dhe ligjore”, sipas dokumenteve të gjykatës. Ai pretendoi se avokati i saj ka fabrikuar emaile “nën emra/persona të rremë” për të “dëmtuar Ruelas' shanset në gjykatë, nxisin polemika dhe krijojnë përmbajtje televizive reale.”

Rachel Fuda

Luis përmendi një “interes të veçantë për disa anëtarë të kastit të RHONJ” dhe një “obsesion të supozuar me Ruelas dhe RHONJ.”

Dokumentet lexojnë – “Gjykata zbuloi se Johnson kishte një pasion të çuditshëm me anëtarët e kastit të RHONJ; ajo e cila është mbi informacionin dhe besimin, baza për valët e vazhdueshme mediatike dhe deklaratat e rreme dhe mashtruese të bëra në to.”

Luis pretendoi se ai ishte lënduar financiarisht dhe se reputacioni i tij ishte “dëmtuar përtej riparimit”. Ai argumentoi se “pëson lëndim ekonomik dhe ankth mendor”, që përfshinte humbjen e punës dhe “mundësi të shumta biznesi”.

Margaret Josephs

Në tetor 2023, Vanessa ka kërkuar masë ndalimi ndaj biznesmenit, por është refuzuar.

Luis kërkon dëmshpërblim ndëshkues “në masën që do të përcaktohet në gjykim, por në asnjë rast më pak se [$]5,000,000”, plus tarifat e avokatëve.

Melissa Gorga

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit premierë më 5 maj në 20:00 ET në Bravo.