Luis Ruelas

Klea

Luis Ruelas merr një hua prej 1 milion dollarësh në rezidencën e Teresa Giudice mes thashethemeve për krizën financiare!

Luis Ruelas merr një hua prej 1 milion dollarësh në rezidencën e Teresa Giudice mes thashethemeve për krizën financiare!

Luis Ruelas lëviz për të siguruar një hua prej 1 milion dollarësh kundrejt rezidencës që zotëron me gruan Teresa Giudice ka ndezur spekulime për gjendjen financiare të çiftit.

Teresa Giudice

Teresa Giudice52 vjeç dhe bashkëshorti i saj Luis “Louie” Ruelas49 vjeç, bleu shtëpinë e tyre martesore në janar 2021 për 3,350,000 dollarë.

Luis Ruelas

Të dhënat e gjykatës të marra ekskluzivisht nga Dielli i SHBA zbulojnë se çifti nuk ka siguruar një kredi në rezidencën me shtatë dhoma gjumi dhe 10 banjo deri në mars 2024.

Teresa Giudice

Detajet e hipotekës tregojnë këtë Luis, si “anëtari i vetëm” i LLC që bleu pronën Montville, mori një hua prej 1 milion dollarësh më 25 mars. Kredia u lëshua nga një kompani me përgjegjësi të kufizuar me bazë në Florida, e referuar si “hipotekari”. Megjithatë, në dokumentet e pasurive të paluajtshme nuk përcaktohet afati i shlyerjes së kredisë.

Luis Ruelas

Luis' problemet financiare pritet të jenë një histori në sezonin aktual të Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit. Në trailerin e sezonit 14, te Terezes rival Margaret Josephs dëgjohet duke akuzuar Luis për keqmenaxhimin e fondeve, duke thënë se ai “i ka inatosur paratë e saj”.

Teresa Giudice

Edhe pse episodi me këtë akuzë nuk është transmetuar ende, Tereza adresuar thashethemet në Podkasti i Tori Spelling, gabim SPELLING, duke mohuar pretendimet.

Teresa Giudice

Margaret thotë burri im i shpenzon të gjitha paratë e mia. Për shembull, b***h, ju as nuk e dini se për çfarë po flisni, ” Tereza tha.

“Ajo nuk është as në shtëpinë time. Ajo po nxjerr këtë tregim të rremë atje. Dhe është sikur, ajo po përpiqet të më bëjë historinë e saj.”

Teresa Giudice

Luibashkëthemelues i Zgjidhjet e mediave dixhitale (DMS)së fundmi ndihmoi në nisjen Vinivia, një aplikacion interaktiv i transmetimit të drejtpërdrejtë. Pavarësisht se u përshkrua nga disa si “kompania e tij”, Dielli i SHBA u informua se ai është në të vërtetë një kontraktues i pavarur, që ofron shërbime për sipërmarrjen me bazë në Los Angeles.

Luis Ruelas dhe Teresa Giudice

Luis ka pohuar se ka “pësuar lëndim ekonomik”, duke përfshirë humbjen e vendeve të punës dhe mundësitë e shumta të humbura të biznesit.

Këto pretendime janë pjesë e një padie prej 5 milionë dollarësh Luis ngritur kundër avokatit Kevin S. Johnson dhe firma e tij, Johnson Grupi i çështjeve gjyqësore. Dokumentet gjyqësore të marra nga Dielli i SHBA pretendojnë se Johnson ka fabrikuar emaile “nën emra/persona të rremë” për të “dëmtuar RuelasShanset në gjykatë, nxisin polemika dhe krijojnë përmbajtje televizive realiste.”

Luis Ruelas

Luis pretendon se reputacioni i tij është “dëmtuar përtej riparimit” dhe se klientët e mundshëm janë ndikuar nga materiali i dëmshëm në internet. Padia, e paraqitur në shkurt 2024, është në vazhdim në Nju Jork.

Që nga viti 2023, vlerësohet Vlera Neto e të famshëmve te Terezes pasuri në 500,000 dollarë. Biznesmeni raportohet se ka një vlerë prej 2 milionë dollarësh. Ai dhe Tereza u martuan më 6 gusht 2023, në një ceremoni ekstravagante të mbajtur në Park Chateau Estate & Gardens në East Brunswick, New Jersey, ku morën pjesë mbi 200 të ftuar.

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit transmeton episodet e reja çdo të dielë, në orën 20:00 ET, më Bravo.