Luis Ruelas kërkon 5 milionë dollarë nga ish-i në padi

Klea

Luis Ruelas kërkon 5 milionë dollarë nga ish-i në padi

Luis Ruelas po ndjek sërish ish-in e tij, Vanessa Reiser. Vanessa dhe ylli i The Real Housewives of New Jersey janë angazhuar në një betejë ligjore prej muajsh.

Në qershor 2023, avokati i Vanessa-s prishi masën e ndalimit që ajo po depozitonte kundër Luis. Dokumenti pretendonte se Luis përdori firmën PI të Bo Dietl për të shkuar në Vanessa. Me sa duket, një nga hetuesit e Bo-s u paraqit si një pacient terapie për të marrë trajtim nga Vanessa.

Fansat do të kujtojnë se yjet e tjerë të RHONJ akuzuan Luisin se përdori Bo për të gërmuar edhe papastërti mbi ta. Avokati i Vanessa-s i quajti veprimet e Luis dhe Bo një fushatë “ngacmimi dhe abuzimi”. Tani, Luis është kthyer në shumën prej 5 milionë dollarësh.

Luis luan kundër UNO, duke akuzuar ish-in e tij për ngacmim në padinë e tij

US Sun mori dokumente gjyqësore që zbërthenin përditësimet në këtë rast. Dokumentet lexonin, “Ruelas besonte se Reiser po u zbulonte informacione konfidenciale pacientëve dhe anëtarëve të kastit të Real Housewives of New Jersey (RHONJ) për t'i përdorur kundër tij dhe gruas së tij, në një përpjekje për të forcuar bisedën e shfaqjes dhe për të vazhduar fushatën e pamëshirshme të ngacmimi, pavarësisht urdhrave ekzistues që përjashtojnë këtë lloj sjelljeje.”

Në dokumentet e gjykatës, Luis pranoi se “hetuesit morën pjesë në seancat e terapisë me Reiser për të marrë njohuri të dorës së parë për papërshtatshmëritë dhe shkeljet e sjelljes etike dhe ligjore të Reiser”. Luis akuzoi gjithashtu avokatin e Reiser, Kevin S. Johnson, për fabrikim të e-maileve me emra të rremë në një gjoja “obsesion me Ruelas dhe RHONJ”.

“Gjykata zbuloi se Johnson kishte një pasion të çuditshëm me anëtarët e kastit të RHONJ; ajo e cila është mbi informacionin dhe besimin, baza për valët e vazhdueshme mediatike dhe deklaratat e rreme dhe mashtruese të bëra në to.” Luis vendosi të kërkonte dëmshpërblime për reputacionin e tij, duke thënë se ishte “dëmtuar përtej riparimit”. Ai ka kërkuar dëmshpërblim jo më pak se 5 milionë dollarë.

Sezoni 14 i The Real Housewives of New Jersey jep premierë të dielën, më 5 maj, në orën 8/7c në Bravo.