Luis Ruelas i RHONJ akuzohet se u detyrohet shitësve mbi 300,000 dollarë

Klea

Luis Ruelas i RHONJ akuzohet se u detyrohet shitësve mbi 300,000 dollarë

Amvise të vërteta të Nju Xhersit bashkëshorti Luis Ruelas po merr pak nxehtësi në rrjetet sociale. Një planifikues festash, i cili ndihmoi në nisjen e një prej sipërmarrjeve të reja të biznesit të Luis vitin e kaluar, po pretendon se ai kurrë nuk e pagoi atë.

Luis mori pjesë në festë, së bashku me djalin e tij, dy njerkat Audriana dhe Gia Giudice, dhe të dashurin e Gias. Planifikuesi i ngjarjeve pretendon se Luis i detyrohet asaj 300,000 dollarë për festën e nisjes së Vinivia. Janë shumë kanape.

Tani planifikuesi i partisë e ka çuar rastin e saj në rrjetet sociale. Në një pamje të postuar në Instagram në fillim të kësaj jave, gruaja i bëri lutjet e saj për pagesë Luis. “[Luis Ruelas] si paguhemi?!” pyeti ajo, pranë një fotoje të familjes së përzier të Luis dhe Teresa Giudice.

Mospagesa ka qenë “e vështirë” për planifikuesin e ngjarjeve

Duke folur në një Instagram, @wifeoftheparty pranoi se mospagimi i borxhit të Luis ndaj saj e ka vënë atë në një vend të keq.

“Dua të jem shumë e qartë se me vazhdimin e këtij projekti, gjithçka u kërkua dhe u miratua dhe unë kam gjithçka për ta treguar këtë”, ka shkruar ajo. “Ky nuk ishte një numër surprizë. [Marcello Genovese, Vinivia’s co-founder] u pajtova plotësisht dhe vazhdoi të më jepte justifikime.”

“Unë jam në pikën tani ku më në fund e kuptoj se ata nuk do të më paguajnë,” vazhdoi planifikuesi i ngjarjes. “Po më sëmur, dhe mendoj se për më tepër, ishte shumë e rëndësishme që më në fund fola… Ky është mashtrim i plotë, dhe ky është disa qindra mijëra dollarë.”

Planifikuesi i partisë pretendon se kishte “dokumenta mashtruese” dhe “para të kthyera”. Ajo shtoi, “Ai dërgoi një çift [of] pagesa të vogla me kartë krediti, por e kuptoj tani se kjo ishte vetëm për të më mbyllur gojën, dhe kjo është vërtet e keqe.”

“[They] kishin këtë festë të madhe që nuk mund ta përballonin me shpenzimet e mia”, përfundoi ajo.

Festa festoi aplikacionin e ri të transmetimit Vinivia, i cili, sipas Google, “ofron një mënyrë gjithëpërfshirëse dhe autentike për të ekspozuar produktet, për të nisur promovime dhe për t’u lidhur me konsumatorët”. Luis thuhet se ndihmoi në nisjen e Vinivia si një kontraktor i pavarur.

Real Housewives of New Jersey transmetohet të dielave në 8/7c në Bravo.