Luis Ruelas dhe Bo Dietl paditet për hakerim të dyshuar dhe 'ngacmim dhe abuzim' të ish-it

Klea

Luis Ruelas dhe Bo Dietl paditet për hakerim të dyshuar dhe ‘ngacmim dhe abuzim’ të ish-it

Oh I dashur, çfarë është kjo? Dikush duhet të telefonojë ekipin e pastrimit të Teresa Giudice sepse Luis Ruelas është kthyer në lajme! Në anën e mirë, Luis nuk është i vetëm në furçën e tij të fundit me famë. Ai po sjell shokun e vjetër Bo Dietl me të.

Golly, ne nuk kemi menduar për Bo-n që nga ribashkimi i Real Housewives të New Jersey-t, sezoni 13, kur Luis mori një nuancë magjepsëse të purpurt dhe bërtiti: “Bo Dietl di gjëra të këqija për të gjithë në këtë dhomë!” Ah kujtime. Tani Bo dhe Luis janë ribashkuar për t’u paditur reciprokisht nga ish-i i Luis, Vanessa Reiser. Faqja Gjashtë ka lugën.

“Ngacmimi dhe abuzimi”

Luis mund të kishte menduar se dera ishte e mbyllur në lidhje me ish-in e tij Vanessa, por ai do të kishte gabuar. Dokumentet e gjykatës tregojnë se Luis dhe shoku i tij, Detektivi Bo, po nxirren para një gjyqtari për gjoja hakerimin e kompjuterëve. Hakerimi nuk dukej kurrë se do të ishte në kabinën e rrotave të Luis, por ndoshta talentet e tij nuk kanë kufij.

Bo, Luis dhe një grup avokatësh të Nju Jorkut janë paditur pasi pretendojnë se kanë shkelur ligjin duke marrë të dhëna të ndjeshme për të hequr një “dashnor të mëparshëm” që nuk përmendej në dokumentet ligjore. Avokati Kevin Johnson konfirmoi se “dashnorja” ishte me të vërtetë Vanessa.

Padia akuzon Bo, Luis, DHE avokatët e tyre se u përpoqën të linin skeletet e supozuara të Vanessa-s nga dollapi dhe e bënë atë “me qëllim kriminal, të pamatur, keqdashës, mashtrues të krijuar për të mashtruar” paditësin. Përveç kësaj, ata akuzohen gjithashtu për përpjekje për të mbuluar këto veprime.

Luis, Buddy Bo dhe miqtë e tij dyshohen se kanë përdorur “mashtrim, shpërndarje dhe pretekste të tjera mashtruese” për të vazhduar “ngacmimet dhe abuzimet” e supozuara kundër Vanessa-s.

“[They] mori [files] si privat ashtu edhe profesional në masë nga ata kompjuterë të aksesuar ilegalisht nga të njëjtit”, thuhet në dokumentet ligjore. Tani Luis dhe Bo, së bashku me avokatët e tyre, akuzohen për shkelje të Aktit Federal të Përgjimeve, Aktit të Mashtrimit dhe Abuzimit në Kompjuter, dhe Aktit të Kontrollit të Përgjimeve dhe Mbikëqyrjes Elektronike të Nju Xhersit.

Hej, ju kujtohet kur Monica Garcia u pushua nga puna për të pasur një uebsajt troll? Gjithsesi, Luis dhe banda janë paditur për dëmshpërblim lidhur me rastin. Prisni që Tereza dhe Clean Up Crew të mbërrijnë së shpejti.

Sezoni 14 i Real Housewives of New Jersey pritet të transmetohet në Bravo në mesin e vitit 2024.