Luann and Sonja: Welcome to Crappie Lake Recap

Klea

Luann dhe Sonja: Mirësevini në Përmbledhjen e Episodit 4 të Crappie Lake

Luann dhe Sonja: Mirë se vini në Liqenin Crappie është kura përfundimtare për të frikshmet e së dielës. Shfaqja 30-minutëshe që përqendrohet rreth çuditshmërisë së mrekullueshme të Sonja Morgan dhe Luann de Lesseps është thjesht ari i realitetit televiziv. Unë mund të shikoja Sonjarita dhe Lu duke transformuar të gjithë vendin me je ne sais quoi e tyre të veçantë.

Episodi më i fundit i Mirë se vini në Crappie Lake shfaqi hijeshinë e Bentonit, ndërkohë që i jep merita përpjekjeve të yjeve të Real Housewives të Nju Jorkut për të përmirësuar qytetin. Plus, ishte një festival i tërë i përqendruar rreth ngrënies së testikujve të kafshëve në mënyrë konkurruese, kështu që shakatë shkruheshin vetë. Këtu janë tre pika kryesore nga episodi i fundit, “The Belles of the Balls”.

Infermierja Lu është në këtë rast

(Foto nga: Nick Fochtman/E! Entertainment)

Zonjat e nisën episodin me orarin e parë të së premtes në mbrëmje Crappie Hours. Të dy u kënaqën me një terapi me pakicë për të krijuar një hapësirë ​​komode në hapësirën me bar jashtë Motelit Benton për të bashkuar banorët e qytetit. Ndërsa ata u përpoqën të ndihmonin ngritjen, por në fund ia lanë pronarëve të motelit që ta përfundonin punën. “Ai gjithmonë përpiqet të na vërë në punë”, i tha Sonja Lu ndërsa dyshja i shpëtuan detyrës së pastrimit. Hej, përpjekja e tyre ishte aty dhe Luann nuk e priste që do t’i duhej ta kanalizonte jetën e saj të kaluar si infermiere atë ditë.

Ndërsa organizonte Crappie Hour, pronari i motelit hoqi thoin e këmbës kur hapi një derë. Sonja u largua me vrazhdë nga gjaku që derdhte, ndërsa Lu qëlloi në veprim. Rrallëherë kemi parë që Lu të përdorte përvojën e saj në infermierinë, kështu që kjo ishte emocionuese. Ishte edhe më e zakonshme kur Luann e bëri Sonja në Google hapat e duhur për t’u kujdesur për thoin e thyer të këmbës. Sonja përmendi në një moment se mund të shkurtohej nëse ishte e nevojshme. “Epo gozhda është prerë tani,” tha Luann ftohtë pasi i gjithë thoi i këmbës së burrit ishte futur në tapetin që është “si 30 vjeç”, sipas Sonjës.

Infermierja Lu u shfaq më vonë në episod gjatë një raundi tjetër të audicioneve Benton Follies. Një strukur në skenë u “mbërthye” në një truk dhe gati sa nuk e hoqi shpatullën. “Pra, ne duhet t’ju marrim një ambulancë,” tha Sonja në mënyrë të vërtetë. Lu, nga ana tjetër, ndihmoi për të tërhequr krahun e burrit përsëri në vend. Është kaq emocionuese të shohësh konteshën të sillet kaq praktike, veçanërisht në një vend që nuk mund të ishte më larg zonës së saj të rehatisë.

Festivali i testikujve

Luann dhe Sonja: Mirë se vini në Crappie Lake Recap
(Foto nga: Nick Fochtman/E! Entertainment)

Zonjat nuk do të humbnin eventin e Benton-it që duhet parë gjatë verës ndërsa ishin në qytet – Festivali i Testikujve. Është një mbledhje ku njerëzit hanë testikujt e lopës në mënyrë konkurruese dhe festojnë delikatesën e pazakontë. Ata u shfaqën me fustane të bardhë, të dy të shqetësuar dhe të emocionuar për të mësuar. Luann nuk humbi kohë duke provuar testikujt e ndryshëm të skuqur, por Sonja nuk pranoi të kënaqej. “Në këtë pikë, Luann do të hajë çdo top,” tha Sonja për mungesën e shoqërisë mashkullore të Luann në javë. Lu mbajti një shpëlarje goje në udhëtim për personin e saj për të shmangur marrjen e “frymës së testikujve” nga ushqimi. Unë po e dua këtë epokë të shkujdesur të konteshës.

Lu dhe Sonja morën pjesë të dy në Undie 300. Ata duhej të vendosnin bardha të ngushta mbi fustanet e tyre dhe të garonin me njëra-tjetrën me topa gjigantë ushtrimesh. Ishte aq skandaloze sa tingëllon. “Të brendshmet e fundit të mbetura në shtëpinë time ishin boksierët e Harry Dubin,” tha Sonja gjatë një rrëfimi. “Unë nuk kam parë të bardha të ngushta për 25 vjet.” Sonjarita përfundoi duke fituar një trofe bananeje pasi ishte e para gjatë garës. Mos u shqetësoni – ajo u sigurua që t’i “premtonte” kamerës se nuk e “përdorte” atë. Merreni ashtu siç dëshironi.

Benton Follies në lulëzim

Luann dhe Sonja: Mirë se vini në Crappie Lake Recap
(Foto nga: Nick Fochtman/E! Entertainment)

Sonja ishte shumë më e investuar në Benton Follies sesa në festivalet e topave gjatë episodit. Ajo shkoi nëpër qytet për të shpërndarë bluza për njerëzit për t’i veshur si reklama falas për estradën. Në njëfarë mënyre, bluzat i kujtuan asaj praktikantët e saj famëkeq. “Të gjithë ankohen se nuk i luaj praktikantët e mi. Ata nuk duan të paguhen,” tha ajo në mënyrë të vërtetë. Oh Sonja me një J Sexy, me të vërtetë nuk ka njeri si ju.

Episodi përfundoi me një tjetër raund audicionesh që ishte shumë më i suksesshëm se i pari. Epo, përveç incidentit kontorcionalist. Zonjat panë shumë akte – kërcimtarë, muzikantë të gjallë, gjimnastësh dhe madje edhe një komedian të verbër. Ata donin të përfshinin të gjithë në Benton Follies e ardhshme, por drejtori i teatrit Bill e bëri të qartë se do të duhej të bënin shkurtime në të ardhmen. A e kam përmendur se sa qetësuese është për shpirtin tim kjo dramë televizive me realitete të ulëta? Luann dhe Sonja: Mirë se vini në liqenin Crappie përgjithmonë.

Luann dhe Sonja: Mirë se vini në Crappie Lake vazhdon të dielave në orën 10/9c në Bravo.

NA THONI – SI MENDONI SI PO JANE LOUANN DHE SONJA NE BENTON DERI TANI? A TË PËSHQYER SPINOFF I QENDRUAR RRETH LUANN DHE SONJA?