Luann de Lesseps tërheq Ramona Singer për shijen "më të keqe".

Klea

Luann de Lesseps tërheq Ramona Singer për shijen “më të keqe”.

Më pëlqen Udhëtimi i fundit i vajzave të Real Housewives: RHONY Legacy. Edhe me Ramona Singer në të. Pasi bëri komente të pandjeshme racore, Ramona ishte e paftuar nga BravoCon. Në atë kohë, RHUGT kishte përfunduar tashmë xhirimet.

Ajo gjithashtu nuk ishte e ftuar në festën e premierës së RHUGT-së, por ajo e përfundoi rrugën për atje. Një burim tha: “Ajo nuk ishte e ftuar, erdhi gjithsesi, nuk qëndroi gjatë.” Kjo tingëllon pothuajse e drejtë. Ramona nuk i frikësohet askujt, përveç ndoshta Teresa Giudice pas atij debati me ftesën e dasmës.

Disa nga kolegët e saj nuk u emocionuan nga sjellja problematike e Ramonës. Pastaj Luann de Lesseps erdhi për shijen e Ramonës në modë.

A ka Ramona shijen “më të keqe”?

Luann dhe bashkë-yjet e saj në RHONY Legacy, Dorinda Medley dhe Kelly Bensimon u dëgjuan në testin e shijes së shtrenjtë të Cosmopolitan. Kur u pyet se kush ka shijen “më të keqe” në kastin e Legacy, Luann u përgjigj: “Ramona”. Ajo as nuk pushoi për të menduar për asnjë sekondë.

Dorinda tha: “Gjëja e kastit tonë është se ne të gjithë kemi një pamje shumë të veçantë, nuk mendoni? Si, unë nuk vishem si Luann, Luann nuk vishet si Kelly, Kelly nuk vishet si unë”, shtoi ajo.

“Dhe ne nuk vishemi si Ramona!” tha Luann. Dorinda iu përmbajt idesë se i gjithë kasti, përfshirë Sonja Morgan dhe Kristen Taekman, “të gjithë pëlqejnë modën e njëri-tjetrit”.

Luann vendosi të ofrojë disa këshilla për çdo amvise që po futej në lojën e modës. Uluni dhe mbaj disa shënime, Ramona. “Më pak është më shumë,” tha Luann. “Ashtu si Coco Chanel [said], hiqni një copë para se të largoheni. Ne e duam një gjerdan deklaratë – por jo një gjerdan deklaratë, unazë dhe çantë.”

Dorinda ra dakord me këshillën e Luanës. “Më shumë nuk është më mirë. Sepse ju filloni të dukeni si një cirk në këmbë”, shtoi ajo. Dhe a nuk mjafton Bravo prej tyre tashmë?

Udhëtimi Real Housewives Ultimate Girls: RHONY Legacy është i disponueshëm për t’u transmetuar në Peacock me episodet e reja që shfaqen të enjteve.