Luann de Lesseps ka një përgjigje të dyshimtë ndaj ribashkimit të Bethenny dhe Jill

Klea

Luann de Lesseps ka një përgjigje të dyshimtë ndaj ribashkimit të Bethenny dhe Jill

Real Housewives of New York alum Luann de Lesseps është në një rrotull. Ajo ka një spinoff qesharak hit me Sonja Morgan, të titulluar Luann and Sonja: Welcome to Crappie Lake. Festivali i testikujve për fitore! Dhe dyshja filmuan sezonin 5 të Real Housewives Ultimate Girls Trip. Ai sezon shërben si edicioni RHONY: Legacy.

Luann dhe Bethenny Frankel duan të përplasin njëri-tjetrin në shtyp. Kur Bethenny njoftoi podcast-in e saj ReWives, Luann pati një reagim të fortë. “Nëse ajo merr pjesë në emision, kjo do të thotë se ajo do të na flasë në podcastin e saj të vogël për Housewives,” tha Luann. Pak a shume.

Lu së fundmi tha se do të ishte mirë nëse nuk do ta shihte më Bethenny-n. Manjati Skinnygirl e quajti Luann “të fiksuar”. Tani Luann po i përgjigjet Jill Zarin dhe Bethenny i jep fund grindjes së tyre. E! Lajmi ka të gjitha detajet me lëng.

Jovani nuk ndihet

“Unë nuk e dëgjoj podcast-in e Bethenny sepse ajo ka thënë shumë gjëra për Housewives, kundër Housewives dhe tani këtu ajo po bën një podcast rreth amvisat dhe ajo flet për mua gjatë gjithë kohës. Unë nuk i përgjigjem asaj”, u tha Luann mikpritësve Adrienne Bailon-Houghton dhe Justin Sylvester. Ajo shtoi: “I uroj të gjitha grave më të mirat. Lëreni të bëjë podkastin e saj. Unë jam duke bërë mua, por kurrë të dy nuk do të takohen në këtë pikë.”

Edhe pse Luann nuk e shikoi podcast-in e Bethenny-t, ajo ndjehet e lehtësuar që të dy “OGs” ndryshuan. “Jam e lumtur që Jill dhe ajo u rilidhën sepse Jill donte që kjo të ndodhte për vite me radhë. Nuk mendoj se Bethenny ishte aq e interesuar, por ajo ka nevojë për një mysafir, “shpjegoi ajo. “Ajo ka nevojë për një shtëpiake, kështu që ja ku duhet. Dhe nuk po e bëj!” Djeg!

Pra, a do të mendonte Lu të ulej ndonjëherë me Bethenny-n? “A do të shkoj ndonjëherë në podkastin e Bethenny? Ndoshta jo, por kurrë nuk thuaj kurrë,” u përgjigj RHONY OG. “Ne thjesht nuk e kemi parë njëri-tjetrin për kaq shumë kohë. Jemi kaq të shkëputur.”

Ndërkohë, dua ende një sezon RHUGT me zonjat RHONY të Sezonit 1. Kjo do të ishte e mahnitshme. A po dëgjon, Bravo?

Shiko Luann dhe Sonja: Mirësevini në Crappie Lake të dielave në orën 10/9c në Bravo.

NA THONI – ÇFARË MENDONI PËR KOMENTET E LUANN-it RRETH RIBASHKIMIT TË JILL DHE BETHENNY? A JANË LUANN DHE BETHENNY Xheloz NDAJ NJERI-TJETRIT?