Luann de Lesseps i përgjigjet këngëtares 'të pakujdesshme' Ramona

Klea

Luann de Lesseps i përgjigjet këngëtares ‘të pakujdesshme’ Ramona

Duke marrë parasysh Ramona Singer’s Debatet e fundit mbi komentet e saj raciste, nuk është çudi që të gjithë po marrin dy cent për këtë çështje. Shtojini kësaj edhe largimin e saj nga BravoCon 2023dhe Ramona është biseda e qytetit.

Ndër temat tangjenciale të diskutimit është Real Housewives Ultimate Girls Trip: RHONY Legacy, dhe se si mund të ndikohet shfaqja nga komentet e Ramona. Me atë pasiguri, ishte vetëm çështje kohe para se shokët e Ramonës të fillonin të komentonin.

Tamra Judge dhe Teddi Mellencamp donin të merrnin scoop në podcast-in e tyre. Pra, përpara BravoCon, dy T-të u intervistuan Luann de Lesseps mbi çdo aspekt të polemikave të Ramona.

Luann flet me Ramona, BravoCon, RHONY Legacy dhe Bethenny

Kur u pyet për mendimet e saj për largimin e Ramonës nga BravoCon, Luann tha, “Së pari, dua të them, është e papranueshme dhe shumë dëshpëruese që kjo të ndodhë … dhe sigurisht që nuk është një reflektim i asaj që jam. Pra, është thjesht një situatë e trishtuar kudo.” Sa i përket faktit nëse ajo kishte folur me Ramonën, Luann raportoi: “Jo, nuk kam folur me të për këtë.”

Ajo vazhdoi, “Unë thjesht nuk di çfarë të them … Është më mirë të mos them asgjë.” Të tre më pas diskutuan përpjekjet e Ramona për të shpëtuar fytyrën. “Ishte e pakujdesshme,” pranoi Luann, “dhe e pamatur, dhe në të vërtetë nuk ka asnjë justifikim.” Duke spekuluar nëse kjo do të ndikonte në datën e transmetimit të RHONY Legacy, Luann tha: “Shpresoj që të mos ketë”.

Ajo vazhdoi, “Ky nuk është një reflektim i kastit dhe kush jemi ne.” Grupi diskutoi gjithashtu Bethenny Frankel. “Unë nuk kam folur me Bethenny-n prej vitesh,” pranoi Luann, “dhe kjo është mënyra se si më pëlqen ta mbaj. E dini, ajo po përpiqet të tërheqë njerëzit e realitetit në njëfarë mënyre [union] … Unë e kuptoj se … [But] Nuk më pëlqen që ajo të shkojë pas Andit [Cohen] ose rrjeti.”

RHONY Legacy është planifikuar për dhjetor 2023, ndërsa BravoCon zhvillohet këtë fundjavë nga 3 nëntor deri më 5 nëntor në Forumin Caesars në Las Vegas.