Luann de Lesseps i përgjigjet arrestimit të BDI të Shannon Beador

Klea

Luann de Lesseps i përgjigjet arrestimit të BDI të Shannon Beador

Ndërsa Real Housewives of Orange County yll Shannon Beador injoron problemin e saj të pijes, ajo ndoshta mund të marrë disa shënime nga legjenda, ikona dhe shoqja që shijon një pije për të rritur, Luann de Lesseps.

Është e vështirë të harrosh vetë furçën e Luanës me ligjin në vitin 2017. Nga ana tjetër, ajo nuk po ngiste në gjendje të dehur, por e shkelmoi një polic dhe më pas vetë Houdinin nga prangat në pjesën e pasme të një makine skuadre. Në fund, Luann shkoi në rehabilitim dhe ndaloi së piri për pak derisa u ul. Tani Lu i përgjigjet arrestimit të Shannon-it nga BDI dhe shpreson se ishte “thirrja e zgjimit” e saj.

Thirrja vjen nga brenda shtëpisë, Shannon

Lu shpreson që mashtrimi i madh i Shannon-it të jetë i mjaftueshëm për t’i hapur sytë ndaj një marrëdhënieje shqetësuese me alkoolin. Fatkeqësisht, Shannon ka një histori të mirë-dokumentuar të mohimit të një problemi të pijes.

Luann u shfaq në podcastin Virtual Reali-Tea të Page Six dhe ndau mendimet e saj. Alumi i Real Housewives of New York filloi: “Jam i sigurt se kjo është një thirrje e mrekullueshme zgjimi për të dhe jam i sigurt se ajo është në rrugën e duhur për t’u kujdesur mirë për veten. Dhe shpresoj që ajo të jetë.” Kjo do të ishte mirë, por Shannon duket më pak e shqetësuar për të “kujdesur mirë për veten” dhe më shumë e shqetësuar për të qenit i alkoolizuar.

Siç mund ta dini, Luann aktualisht është në turne me kabarenë e saj konteshë dhe shpesh shfaqin një segment pyetjesh dhe përgjigjesh të shfaqjes. Sipas Lu, situata e Shannon ka qenë një temë e nxehtë. “Gjëja e Shannon Beador [comes] lart,” dhe Luann shtoi se Shannon ka qenë në mendjen e saj.

“Shiko, kur gjërat ndodhin kështu, ka vetëm një rrugë për të shkuar”, e cila shpresojmë të jetë e mirë, më shpjegoi ish-kontesha që do të jetë gjithmonë konteshë. Luann gjithashtu mendon se Shannon mund të përdorë pak privatësi ndërsa manovron pasojat nga arrestimi i saj. “Unë mendoj se në një kohë si kjo njerëzit kanë nevojë për privatësinë e tyre dhe ata duhet të punojnë vetë me gjërat dhe një kohë të qetë,” tha ajo.

Me sa duket, Shannon po peshon opsionet e saj me disa këshilla intensive. Ajo mund ose nuk mund të qëndrojë me Vicki Gunvalson ndërsa ajo shërohet nga aksidenti me makinë. Në këtë moment pritet që ajo të rikthehet për sezonin e ardhshëm të RHOC.