Luann de Lesseps 'Hurt' Pas Ribashkimit të Bethenny Frankel

Klea

Luann de Lesseps ‘Hurt’ Pas Ribashkimit të Bethenny Frankel

Rezulton, Luann de Lesseps dhe Bethenny Frankel nuk janë të shkëlqyera, pasi pasi u përplasën me njëri-tjetrin dhe i bënë gjërat të këndshme këtë fundjavë, Luann tani po ndihet Jovani “i lënduar”, duke menduar se ndoshta, Bethenny mund të ketë “përdorur vajzën e saj për t’i afruar”. Për të shpjeguar, këto alume Real Housewives të Nju Jorkut sapo u ribashkuan në një festë në Hamptons. Duke theksuar se vajza e saj Bryn Hoppy është një fanse e madhe e Luann-it, Bethenny e dërgoi vajzën e saj për një foto. Bethenny më pas ngarkoi një video të vajzës së saj, duke pozuar e lumtur me të ish konteshë.

Nga ana tjetër, Luann postoi gjithashtu. Ashtu si lemming që jam, e piva këtë, duke menduar se ndoshta ferri kishte ngrirë. Dua të them, vetë Bethenny tha të njëjtën fjali, kështu që u gjurmua. Megjithatë, duke menduar për të gjithë këtë sprovë pas faktit, matematika thjesht nuk ishte e llogaritur për Luann, dhe tani, ajo po e mbyll gjithë këtë ndërveprim.

A është miqësi, apo është një rrëmbim i përmbajtjes?

Pas përplasjes së tyre të papritur, Bethenny shkoi në internet dhe postoi një kolazh të ëmbël fotografish, së bashku me një video të kohës së saj të kaluar me Luann. Ajo e përshkroi postimin e saj me një tundje me kokë ndaj një prej thënieve ikonike të Luann-it, duke shkruar “Një festë e zhveshur në Hamptons çdo ditë… sonte është një kabare… Ferri ka ngrirë dhe unë jam i qetë dhe jo i qetë…”

Të gjithë dukeshin kaq të lumtur. Aq e lumtur sa vetëm pak minuta më parë raportova se këto dy femra ishin mirë. Por në botën e realitetit televiziv, koha ecën shpejt. Sepse tashmë, ata me të vërtetë janë kthyer për të mos qenë mirë.

Pas postimit për ribashkimin e tyre, Bethenny nuk arriti ta zhbllokonte Luann nga rrjetet e saj sociale. Duke folur për US Weekly për këtë, Luann tani e kupton se diçka mund të mos shkojë këtu. “Pasi pashë videon e Bethenny dhe u bllokova ende nga ajo në mediat sociale, kuptova se ajo thjesht përdori vajzën e saj për të kontaktuar me mua,” shpjegoi ajo. Prandaj, Luann tani ndihet sikur kjo “nuk ishte një rilidhje e vërtetë” në fund të fundit.

Pse nuk mund të marrim kurrë gjëra të bukura?

Real Housewives of New York po transmetohet në Peacock.