Luann de Lesseps godet Bethenny Frankel

Klea

Luann de Lesseps godet Bethenny Frankel

Nuk ka dashuri të humbur mes ish-bashkë yjeve të Real Housewives të New York City Bethenny Frankel dhe Luann de Lesseps. Luann e quajti Carole Radziwill si amvisen me të cilën “shpresojnë të mos komunikojnë më kurrë”. Pastaj Luann shtoi Bethenny. “Bethenny e shkatërroi shfaqjen tonë… Unë as nuk dua t’i jap kohë transmetimi,” tha Luann. Na trego si ndihesh vërtet!

Ndërkohë, Bethenny filloi “llogaritjen e realitetit televiziv”. Ajo sugjeroi që yjet e realitetit të krijojnë një bashkim. Bethenny gjithashtu pohoi se Bravo dyshohet se keqtrajtoi anëtarët e kastit në shfaqjet e tij.

Luann së fundmi ka reaguar ndaj përpjekjeve të Bethenny për të ndryshuar peizazhin e realitetit televiziv. Daily Mail.com ka një lugë.

Luann lë të kuptohet se Bethenny nuk është mirënjohëse

“Dëgjo, unë kam pasur vetëm një përvojë të mirë në vitet e mia në shfaqje. Unë jam i sigurt se ka raste ku ju shkoni, ‘Oh, do të doja që të mos editohej kështu’, ose çfarëdo tjetër, por për mua ka qenë një përvojë pozitive, “tha Luann.

“Tani, e di që për disa njerëz nuk është dhe kështu që nuk mendoj se ajo që po bën është e gabuar, thjesht mendoj se duke paditur dhe të gjitha këto, ju po shkoni pas dorës që ju ushqeu dhe që ju bëri një yll”, shtoi ajo.

“Mund ta imagjinoj, siç thashë, se ka disa njerëz që nuk kanë përvoja të mira tani… Nuk ka qenë kurrë e imja, kështu që nuk mund të flas për këtë. Por e kuptoj se çfarë po përpiqet të bëjë, por nuk po mbaj asnjë anë”, shpjegoi ylli i kabaresë.

Ajo shtoi, “Dua të them, jetesa ime ka qenë me NBC, dhe unë kam pasur ndonjëherë vetëm përvoja të mira dhe vazhdoj të bëj.” Luann gjithashtu vuri një kunj në idenë se shefat e shfaqjes e inkurajuan atë të pinte alkool. Luann e ka trajtuar hapur alkoolizmin e saj.

“Dëgjo, e di, unë në të vërtetë kam pasur një situatë në emision, dhe sapo hoqa veten, jam sikur ‘jam jashtë’. Nuk ndihem rehat. Kjo është e pakëndshme për mua,” shpjegoi Luann. “Dhe sigurisht, dhe ju e dini, ndihem sikur njerëzit duhet të bëjnë atë që mendojnë se duhet të bëjnë. Dhe ju e dini, askush nuk më ka detyruar ndonjëherë të pi…”

“Askush nuk të detyron të thuash diçka ose nuk të bën të mos thuash diçka. Shumë njerëz do t’ia vënë fajin gjithmonë redaktimit etj. Por, e dini, ata nuk mund të redaktojnë atë që ju nuk u jepni, “përfundoi Luann. Kjo është një pikë e vlefshme.

Mund të kapni Real Housewives të Nju Jorkut të rindezur të dielave në 9/8c në Bravo.