Luann de Lesseps Enët nëse ajo ka bërë kohët e fundit punë kozmetike

Klea

Luann de Lesseps Enët nëse ajo ka bërë kohët e fundit punë kozmetike

Ajo mund të mos jetë më në Real Housewives të Nju Jorkut, por Luann de Lesseps do të jetë gjithmonë një yll televiziv i realitetit. Nëse nuk luan në spinoff-in e saj, Luann & Sonja: Welcome to Crappie Lake, ose nuk shfaqet në Udhëtimin e Vajzave Ultimate të Real Housewives, Luann është një yll kabareje më vete. Ajo do të jetë gjithmonë në qendër të vëmendjes duke u dukur më së miri.

Dhe si e tillë, anëtarja e aktorëve të Sezonit 4 të RHUGT vazhdon me mirëmbajtjen e saj. Kjo përfshin glamin dhe modën sigurisht.

Luann vlerësoi një “përplasje” në “stilin” e saj

Ish-ylli i RHONY u shfaq në Keep It! Podcast Keep It Real për të diskutuar për kujdesin e saj të lëkurës dhe rutinën estetike.

Prezantuesja Ira Madison e plotësoi Luann për t’u dukur “shumë mirë” gjatë episodit të 10 nëntorit. Ira pyeti: “Cila është rutina e kujdesit të lëkurës? Çfarë po ndodh, Luann?”

Episodi i 10 nëntorit të podcast-it, prezantuesja Ira Madison e pyeti Luann se si ajo vazhdon të “duket kaq mirë” dhe, “Cila është rutina e kujdesit të lëkurës? Çfarë po ndodh, Luann?”

“Është qesharake sepse…njerëzit vërtet i duan flokët më të gjatë. Më duket sikur flokët më të gjatë e bëjnë fytyrën time të duket më e hollë”, u përgjigj Luann. Dhe të gjithë po shkojnë, ‘Çfarë bëre?’ dhe…në të vërtetë nuk kam bërë asgjë përveç injeksioneve të vogla të Botox-it, por…në të vërtetë nuk kam bërë asgjë përveçse të dobësohem pak, t’i rris flokët më gjatë dhe të përmirësoj stilin tim.”

Pra, gjithçka varet nga optika dhe pak botox. Mjafton të mbash hapin me Amvise Reale. Por shkëlqimi i Luanës zbret edhe në diçka më të brendshme.

“Kjo është një pjesë e jetës sime ku ndihem sikur jam vërtet në sediljen e shoferit. po kaloj bukur. Jam e lumtur, jam beqare dhe po e shijoj këtë. Unë thjesht po bëj të gjitha llojet e gjërave me televizionin dhe kabarenë […] Unë me të vërtetë po jetoj ëndrrën time tani. Unë mendoj se kur dikush është i lumtur, ju mund ta shihni vërtet ndryshimin,” shpjegoi ajo.