Luann de Lesseps dhe Sonja Morgan mohojnë përdorimin e Ozempic

Klea

Luann de Lesseps dhe Sonja Morgan mohojnë përdorimin e Ozempic

Tani që humbja e peshës përmes Ozempic është bileta më e nxehtë në bllok, duket se ose e bën ose jo. Për disa arsye, njohuria se si njerëzit humbasin kilogramë është e rëndësishme. Nëse nuk jeni të djersitur dhe të thatë në palestër dhe nuk sakrifikoni të gjitha gjërat që doni në jetë, ju jeni duke marrë “rrugën e lehtë për të dalë”.

Ndërsa shumë prej tyre kanë pranuar se kanë udhëtuar në Oz në përpjekje për t’u dobësuar, të tjerët duhet ta mohojnë këtë sepse nuk po përpiqen fare të humbin peshë. Mirë se vini në yjet e Liqenit Crappie Luann de Lesseps dhe Sonja Morgan sapo i janë bashkuar bisedës.

Ozempic mund të blihet me para…

Lu dhe Son kanë qenë në shëtitje për shtypin për Crappie Lake dhe gjatë një interviste me The Messenger, zonjat u pyetën nëse udhëtonin me Lady Oz. “Jo, ne nuk marrim Ozempic,” tha Luann. Ajo shtoi, “A po përpiqeni të na jepni një aluzion?”

Për rekord, si Luann ashtu edhe Sonja kanë trupa të nxehtë, por Sonja mirëmbahet herë pas here. Para se të xhironte Crappie Lake, ajo u largua dhe bëri lipo. Ajo padyshim që nuk po mendonte për motin përpara këtij vendimi. “Bëra liposuksionin 360 dhe ishte e mahnitshme, por isha shumë e fryrë kur arrita atje [Benton, Illinois]”, zbuloi ajo.

Të përziera me nxehtësinë, veshjet kompresuese të kujdesit të mëvonshëm nuk shkuan aq mirë. “Luann tha: ‘Zemër hiqe atë veshje kompresioni! Është 110 gradë në hije!’ Më bëri ta hiqja dhe ta fusja në kosh”, vazhdoi Sonja.

Këta të dy nuk janë të vetmit që duhet t’i përgjigjen pyetjes Ozempic deri vonë. Kyle Richards ka mohuar se i ka goditur me thikë barkun për shtatë muaj të mirë. Për më tepër, Garcelle Beauvais tha se nuk kishte asnjë ndihmë nga Ozzy kur humbi peshë. Dhe së fundmi Erika Jayne zbuloi se e mori trupin e saj veror gjatë udhëtimit të menopauzës.

Shikoni, jo të gjithë janë në trenin Ozempic. Me sa duket.

Mirë se vini në Crappie Lake transmetohet të dielave në orën 10/9c në Bravo.