Luann de Lesseps dhe Sonja Morgan duan sezonin e dytë të liqenit Crappie

Klea

Luann de Lesseps dhe Sonja Morgan duan sezonin e dytë të liqenit Crappie

Bravo mund të mos e kishte kuptuar se çfarë dyshe dinamike Luann de Lesseps dhe Sonja Morgan janë. Bërxollat ​​e tyre komike të bëra Luann dhe Sonja: Mirë se vini në Liqenin Crappie Shfaqja verore e ndjeshme për të cilën kishin nevojë shikuesit.

Ish-yjet e Real Housewives të Nju Jorkut udhëtuan në qytetin e vogël të Benton, Illinois për të ndihmuar në krijimin e qytetit. Zonjat mbajtën Krishtlindjet në korrik, ndihmuan në ndërtimin e një këndi lojërash dhe filluan një festë javore Crappie Hour në motel. Sigurisht, Sonja ka ndezur tangun e saj në festën e Krishtlindjes. Thjesht duke parë zonjat që jetonin jetën e tyre më të mirë në motel ishte qesharake. Sonja dukej si një grumbullues.

A do të kenë Sonja dhe Luann një sezon të dytë?

Sonja foli për Decider për përvojën e saj në Benton. “Në zemrën time, e dija që njerëzit do ta donin sepse ishte thjesht qesharake,” tha Sonja për shfaqjen. “Por në të njëjtën kohë, ju me të vërtetë mund të shihni Benton dhe njerëzit atje dhe sa të mrekullueshëm ishin ata.”

Pra, cila ishte ngjarja e preferuar e Sonjës në Benton? Shfaqja e talenteve ku ajo dhe Luann u grindën për këngën finale. “Por spektakli i estradës, unë jam më krenare për të, sepse me të vërtetë isha unë dhe Luann duke e bashkuar atë dhe njerëzit e qytetit,” tha ajo. “Do të jetë një mbledhje e vazhdueshme fondesh dhe një mënyrë për të treguar talentin e tyre.”

Sonja qëndroi në kontakt me disa nga banorët e qytetit në Benton. Dhe largimi nga Benton ishte i vështirë. “Isha shumë emocionues me Craig. U afrova shumë me të dhe vëllain e tij dhe familjen e tij, gruan e tij, patëm një skuqje peshku së bashku,” shpjegoi Sonja. “Ata do të kthehen në nëntor – ai dhe kryetari i ri i bashkisë [will] më ndihmoni me shtëpinë time sepse kam qiramarrës tani dhe kam nevojë të rregulloj gjërat përsëri dhe kështu ata duan të më ndihmojnë.” Bravo, a mund të marrim disa kamera atje?

Sonja tregoi se po “manifeston” një sezon të dytë të spektaklit. Hajde Bravo. Na jep pak më shumë nga përleshja e Luanës dhe Sonjës përsëri.

Ndërkohë, ju mund t’i kapni Luann dhe Sonja në udhëtimin Real Housewives Ultimate Girls (edicion RHONY: Legacy) në dhjetor 2023.