Luann de Lesseps dëshiron të udhëheqë një shfaqje të re takimesh

Klea

Luann de Lesseps dëshiron të udhëheqë një shfaqje të re takimesh

Ish-ylli i Real Housewives of New York Luann de Lesseps po jeton jetën e saj më të mirë. Ajo luajti së bashku me Sonja Morgan në spin-off histerik, Luann dhe Sonja: Welcome to Crappie Lake. Më pas, ajo ishte një mrekulli tronditëse me një hit në Këngëtarin e Maskuar.

Luann dhe Sonja do të jenë sërish në ekranet tona kur të shfaqet premiera e Real Housewives Ultimate Girls Trip: RHONY Legacy. Ndërsa mund të ketë një takim me një pirat (përsëri), duket sikur Luann po bëhet serioze për jetën e saj të dashurisë. Dhe nëse Kevin Costner nuk është i interesuar, Luann do të donte të kishte shfaqjen e saj të takimeve, ju lutem.

Luann po “manifeston” një fejesë

Luann ishte i ftuar në “Behind the Velvet Rope” me podkastin e David Yontef. Ajo diskutoi gatishmërinë e saj për të kërkuar dashurinë në televizion. Ndërkohë, kartela e saj aktuale romantike e ka divorcuar dy herë, me dy fëmijë me bashkëshortin e saj të parë, Alexandre de Lesseps.

David përmendi se si Kelly Bensimon ashtu edhe Tinsley Mortimer u fejuan në vitin 2023 (Tinsley që atëherë ka lidhur nyjën). Kur Davidi e pyeti nëse ajo mund të ishte e radhës, Luann u përgjigj: “Po. Po. Unë po e manifestoj atë.”

Por ajo është e hapur për të pranuar një ndihmë të vogël për të gjetur burrin e saj të ardhshëm. “Shikoni sa mirë po shkon The Golden Bachelor. Unë mendoj se ata patjetër, mund, e dini, Bravo mund të më gjente vërtet një burrë. Unë do të thotë, hajde, “tha Luann. Ajo vazhdoi: “Kam kaluar disa vite me ta. Është më e pakta që mund të bëjnë.”

Ajo shtoi, “Epo, e dini, kam dëgjuar se po flitet për diçka që po ndodh.” Por Luann nxitoi të tregojë se nuk ka asnjë shfaqje takimesh në horizont.

“Do të doja të kisha një shfaqje takimesh. Ka kuptim për mua,” shpjegoi Luann. “Unë jam beqar, e dini, kjo do të ishte fantastike. Nuk mund të mendoj asgjë më të mirë se sa të kem producentët që të bëjnë kastë për mua.” Ajo shtoi se do t’i drejtohej Dorinda Medley për këshilla mbi mundësitë e saj të takimit.

Pra, çfarë thua, Bravo? Tani se mund të jetë interesante!

Real Housewives Ultimate Girls Trip: RHONY Legacy bie në Peacock më 14 dhjetor.