Luann de Lesseps

Klea

Luann de Lesseps akuzon Bethenny Frankel se e ka përdorur atë për një postim të llogaritur në media sociale!

Luann de Lesseps akuzon Bethenny Frankel se e ka përdorur atë për një postim të llogaritur në media sociale!

Luann de Lesseps ka akuzuar Bethenny Frankel duke shfrytëzuar ribashkimin e tyre të fundit për një postim të llogaritur në rrjetet sociale, duke ndezur një dramë të re mes ish-bashkë yjeve.

Luann de Lesseps

Marrëdhënia ndërmjet Luann de Lesseps dhe Bethenny Frankel mbetet e tensionuar, pavarësisht një takimi në dukje të përzemërt në një festë të fundit në Hamptons të organizuar nga agjenti i talenteve Jason Weinberg të shtunën, më 6 korrik.

I mëparshmi Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut yjet, dinamika e të cilëve është luhatur mes miqësisë dhe konfliktit ndër vite, nuk janë pajtuar siç shpresonin fansat.

Luann de Lesseps

Luann de Lesseps, 59, shprehu zhgënjimin e saj për Us Weekly, duke reflektuar mbi ndërveprimin. “Pasi pashë videon e Bethenny dhe u bllokova ende nga ajo në mediat sociale, kuptova se ajo thjesht përdori vajzën e saj për të arritur tek unë.” Luann zbuloi, duke treguar zhgënjimin e saj për atë që ajo e perceptoi si mungesë sinqeriteti në ribashkimin e tyre. “Për të parë videon, më lëndoi ndjenjat”, shtoi ajo, duke treguar se ishte lumturia e saj fillestare për të parë Bethenny u përkeqësua shpejt pas meditimit të mëtejshëm.

Luann de Lesseps

Takimi, i cili gjithashtu përfshiu Bethenny’s Vajza 14-vjeçare Bryn, të cilën e ndan me ish-burrin Jason Hoppy, në fillim u shfaq premtuese. Bethenny ka kapur momentin në video, duke treguar Bryn duke pozuar me të Luann, të cilën ajo e postoi më vonë në rrjetet sociale. Ky akt, megjithatë, nuk dukej se e kapërceu hendekun mes të dyve si Bethenny mund të kishte shpresuar.

Luann de Lesseps

Në një video të TikTok të postuar të nesërmen, Bethenny ndau këndvështrimin e saj për takimin. “Kështu që unë shoh Luann (në ngjarje) dhe Bryn bëhet i dredhur. Miku im Mark thotë: “Vetëm thuaj diçka”. Pse jo, apo jo? Dhe është gjithashtu një shembull i mirë për Bryn. Ne duhet të jemi shembuj të mirë,” shpjegoi ajo. Bethenny’s qasja ishte të nxiste një moment civilizimi, veçanërisht përballë vajzës së saj, duke theksuar rëndësinë e dhënies së një shembulli të mirë.

Luann de Lesseps

Bethenny gjithashtu vuri në dukje se ndërveprimi pati një moment ngrohtësie, “Luann i përqafuar Bryn. Ne duhej ta bënim atë në mediat sociale, sepse nëse nuk ndodhte atje, atëherë nuk ndodhte askund”, tha ajo, duke theksuar me gjysmë shaka epokën moderne të vlefshmërisë dixhitale. Bethenny dukej se e vlerësonte ndërveprimin, duke e përshkruar atë si “të bukur dhe të pastër”, madje mori një tekst nga Luann më pas, duke sugjeruar një dukje lidhjeje familjare: “Ne jemi si një familje e shpërbërë”.

Luann de Lesseps

Pavarësisht nga kjo ngrohtësi kalimtare, tensionet themelore mbeten të pazgjidhura, kryesisht për shkak të konflikteve të së kaluarës dhe pikëpamjeve të ndryshme, veçanërisht për çështjet profesionale si p.sh. Bethenny’s përpjekjet e fundit për të bashkuar yjet e realitetit televiziv – një lëvizje Luann nuk mbështeti. Ky konflikt ishte evident kur Luann mori një rrëshqitje në Bethenny gjatë një shfaqjeje kabareje në dhjetor 2023, duke u marrë në pyetje Bethenny’s motivet dhe pasqyrat financiare. “Tani, kthehu te Bethenny. E di, dëgjo, pse kafshon dorën që të ushqen?” Luann pyeti në mënyrë retorike audiencën e saj.

Bethenny Frankel

Duke parë përpara, Luann e ka bërë të qartë se nuk ka dëshirë të filmojë me Bethenny përsëri, duke përmendur një skenar të pamundur ku Bethenny do të “vinin në tryezë”. Duke folur me ne në maj, Luann reflektoi, “Ndoshta Bethenny, për të qenë krejtësisht i sinqertë. Unë nuk mendoj se ajo do të vinte në tryezë në asnjë rast. … Unë nuk jam një person që jetoj me keqardhje. Mendoj se gjithçka ndodh dhe më pëlqeu të gjitha luftimet tona. Ishte shumë mirë.”

Luann de Lesseps

Kompleksiteti i marrëdhënies së tyre, i endur gjatë viteve të grindjeve publike dhe pajtimeve, vazhdon të magjeps shikuesit e Bravo, edhe pse të dy yjet e kalojnë jetën e tyre përtej vezullimit të drejtpërdrejtë të qendrës së vëmendjes “Real Housewives”.