Love Island All Stars do të rikthehen në vitin 2025

Klea

Love Island All Stars do të rikthehen në vitin 2025

Ishulli i Dashurisë: Të gjithë Yjet ende nuk është ulur për numërim. Si koncept, Love Island duket po aq e thjeshtë sa duket për TV realitet. Por ndoshta është ajo thjeshtësi që ka sjellë shumë sezone dhe spin-off. Midis këtyre spin-off-eve ishte, sigurisht, All Stars. Çdo reality show që zgjat mjaftueshëm do të nxjerrë në pah idenë e një sezoni All Stars.

Fatkeqësisht, pavarësisht se ka disa të preferuara të fansave, këndvështrimi i Love Island për formatin All Stars mori komente të ndryshme. Madje një nga garuesit vendosi që ai ishte jashtë brenda 24 orëve të para. Si i tillë, shpallja e një serie të dytë ndoshta befasoi një pjesë të mirë të shikuesve. Megjithatë, shigjeta e kohës marshon përpara.

Përgjigja e Twitter për Love Island: All Stars Series 2

Më 28 maj, llogaria zyrtare e Love Island në Twitter publikoi një postim në Twitter që konfirmonte se All Stars Series 2 ishte në punë. Përtej kësaj, e vetmja gjë që duhet të dini për shfaqjen në këtë pikë është se do të transmetohet diku në vitin 2025. Sa i përket përgjigjes, mirë… Njoftimi u prit me një mashtrues goxha tingëllues.

Ndër përgjigjet kryesore ishin komente të tilla si “Mund ta kishe mbajtur për vete. Mos ma prish ditën,” dhe “Seriozisht? E fundit nuk ishte e mrekullueshme.” Përtej kësaj, kishte një ndjenjë mjaft tingëlluese të “Askush nuk e kërkoi këtë”, siç e tha një përgjigje. Në vend të kësaj, shumë fansa kërkuan një lojë tjetër Love Island.

Megjithatë, pavarësisht nga një shumicë e perceptuar që e kundërshtoi idenë, përdoruesit e tjerë shprehën entuziazëm. “Oh! Seria 1 ishte e jashtëzakonshme btw,” thuhej në një përgjigje. Për më tepër, një artikull i BBC raportoi se finalja e Serisë 1 pati mbi 1 milion shikues. Pavarësisht nëse njerëzit e donin apo e urrenin, shfaqja solli vëzhgues. Dhe në këtë peizazh televiziv, nuk ka shumë më tepër që një studio mund të kërkojë.

Love Island All Stars Series 2 do të shfaqet premierë në vitin 2025, me Serinë 1 që transmetohet në Peacock.