Love Is Blind Sezoni 6: AD e quan Clay një 'Flamur të Kuq në këmbë'

Klea

Love Is Blind Sezoni 6: AD e quan Clay një ‘Flamur të Kuq në këmbë’

Flamujt e kuq të disa njerëzve janë aq të dukshëm sa mund t’i ndjesh nga një milje larg – ose, të paktën përmes mureve të Dashuria eshte e verber bishtajat. Ky ishte rasti për Amber Desiree “AD” Smith kur ajo po fliste me Gravesande balte. Në një intervistë të re në lidhje me përvojën e saj në pods, ajo u shpreh se si flamujt e kuq të Clay u bënë të dukshme shumë shpejt. Nëse ajo zgjodhi apo jo t’u kushtojë vëmendje atyre flamujve të kuq është një histori tjetër.

Alarmi për flamurin e kuq

AD foli me Us Weekly dhe tregoi se si ajo zbuloi flamujt e kuq të Clay pothuajse menjëherë pasi bisedoi me të. Ai është një llafazan, i cili pretendonte se e kishte trashëguar nga babai i tij. Ai gjithashtu deklaroi me krenari se ka një ego të madhe.

“O zot, Clay është një flamur i kuq në këmbë”, tha ajo për median. “Dmth, që nga momenti që e takova, ishte [like] ‘flamur i kuq, flamur i kuq’.”

Në pods, Clay duhej të konkurronte për vëmendjen e AD, gjë që ishte diçka e re për të. Ai tha se normalisht nuk e ka problem të tërheqë femra. Kjo është pjesa e vështirë.

“E dini, babai im është një nga djemtë më të butë dhe më të butë që njoh. Shikova tek babai im,” shpjegoi Clay për AD në pods. “Gjithmonë jam ndier si burrë, ndoshta duhet të imitoj kë shikon më shumë, e di? Egoja ime është shumë e madhe dhe ka qenë një profesionist dhe gjithashtu ka qenë një kundër për mua.”

Më pas, gjërat morën një kthesë edhe më të çuditshme kur ai filloi të pyeste AD për pamjen e saj. Nëse i gjithë qëllimi i këtij emisioni është të biesh në dashuri me dikë bazuar në personalitetin e tij, pse po e pyet për atributet e saj fizike?

“Kur ai donte të dinte për gjendjen fizike dhe atë se si dukesha, mendoj se ishte shumë treguese dhe një flamur i madh i kuq,” ndau AD.

Pavarësisht nga bollëku i flamujve të kuq, AD ende përfundoi të përputhej me Clay. Ai i propozoi dhe u dukën shumë të lumtur kur vunë në sy njëri-tjetrin. Tani, ne duhet të shohim nëse ata me të vërtetë ia dalin në korridor apo nëse ata flamuj të kuq të bezdisshëm i pengojnë.

Sezoni 6 i Love is Blind po transmetohet në Netflix. Episodet e reja dalin të mërkurën.