Love Is Blind Sezoni 5: Izzy Zapata zbulon se ka një 'ditë seksi' në pods

Klea

Love Is Blind Sezoni 5: Izzy Zapata zbulon se ka një ‘ditë seksi’ në pods

Dashuria eshte e verber ka sfiduar konceptin se çfarë do të thotë të biesh në dashuri, dhe për Izzy Zapata, kjo do të thoshte të kishe të gjitha bisedat e rëndësishme me Stacy Snyder përpara se të propozonte.

“Unë jam një libër i hapur,” zbuloi ai në podcast Viall Files. “Unë as nuk mendoj se do të kishte një pyetje “jashtë”, por pas disa ditësh, ne kalojmë në ditën e argëtimit, ditën e seksit,” tha Izzy, 32 vjeç. “Përmes procesit, producentët na japin udhëzime se çfarë të flasim, si një ditë do të jetë financa, një ditë do të jetë si vlera dhe familje, dhe një ditë do të ketë seks.”

Biseda të rëndësishme

Izzy i tha prezantuesit Nick Viall se “dita e seksit” nuk ishte si një ditë tematike nga Dancing With the Stars apo një shans për të pasur marrëdhënie seksuale përmes “vrimave të lavdisë” në mur. Fale zotit.

Realiteti është pak më pak i bujshëm. Në këto ditë, garuesit Love is Blind mund të ndajnë preferencat dhe interesat e tyre të sinqerta për seksin. Diçka që është e rëndësishme të dini përpara se të martoheni me dikë.

“Është koha për t’u njohur me njëri-tjetrin për sa i përket ngërçeve – dritat ndezur ose fikur,” tha ai. “Disa nga vajzat janë kurioze, do të them unë, dhe ne kemi pak ndihmë gjatë rrugës,” shpjegoi Izzy, duke iu referuar kërkesave të producentëve. Ai tregoi se ishte pyetur konkretisht për ngërçet e tij në dhomën e gjumit.

Izzy ndau përgjigjen e tij në podcast dhe tha se ai ndau turpin e tij ishte, “Më pëlqen të më pështyj në gojë,” zbuloi ai. “Sinqerisht është disi e nxehtë. Ka një kohë, një vend dhe një mënyrë për ta bërë atë.” Shumë njerëz mendojnë se është si të godasësh një loogie, por duhet të jesh në moment, i këndshëm dhe i ngadalshëm.”

Duke i besuar procesit.

Ndërsa kjo mund të duket si TMI, mendoj se është e rëndësishme të dini nëse planifikoni të martoheni. Izzy është një nga konkurrentët e sezonit 5 të Love is Blind, dhe ndërsa përfaqësuesi i shitjeve fillimisht ishte skeptik për shfaqjen, ai përfundimisht vendosi t’i besonte procesit dhe t’i qasej me mendje të hapur.

“Unë iu nënshtrova plotësisht përvojës,” pranoi ai. “Për shembull, mendoj nëse jam këtu, do ta bëj dhe le t’i japim një goditje. Dhe e bëra, dhe ishte, sinqerisht, mënyra më e mirë për të dalë, për mendimin tim.”

Dhe ai me siguri u takua. Gjatë procesit, Izzy u afrua me disa gra, duke përfshirë Stacy, 35, Johnie Maraist dhe Lydia Velez Gonzalez. Ai përfundimisht i propozoi Stacy dhe ishte i kënaqur që kur u takuan personalisht, kishin shumë kimi.

Mendoni se ato biseda seksuale dhanë rezultat.

Sezoni 5 i Love is Blind po transmetohet aktualisht në Netflix, me episode të reja çdo të premte.