'Love Is Blind' Jeramey Lutinski ishte i fejuar dhe i tronditur kur aplikoi për të marrë pjesë në shfaqjen e Netflix

Klea

‘Love Is Blind’ Jeramey Lutinski ishte i fejuar dhe i tronditur kur aplikoi për të marrë pjesë në shfaqjen e Netflix

‘Dashuria eshte e verber’ Jeramey Lutinski ishte i fejuar dhe i tronditur kur aplikoi për të marrë pjesë në shfaqjen e Netflix

Sezoni 6 i serialit realitet të Netflix Dashuria eshte e verber ka marrë një kthesë të papritur teksa dalin akuza në lidhje me konkurrentin e Jeramey Lutinskit e kaluara.

Sipas zbulimeve të fundit, Jerami dyshohet se ishte i fejuar dhe bashkëjetuar me të fejuarën e tij në kohën kur ai aplikoi për të qenë në shfaqjen e njohur të takimeve në Netflix. Këto pretendime, të bëra nga familja e supozuar e ish të fejuarës së tij, kanë ndezur polemika dhe spekulime të rëndësishme rreth e Jerameit synimet dhe veprimet në emision.

Ndërsa shikuesit presin finalen e sezonit, të gjithë sytë janë drejtuar Jerami dhe si do të shpalosen këto zbulime në ekran. Jeramey Lutinski është në kërkim të dashurisë në sezonin e fundit të Dashuria eshte e verberpor udhëtimi i tij merr një kthesë të papritur ndërsa akuzat dalin në internet.

Një grua me emrin, Brittani Mclivertysë bashku me nënën e saj, ka bërë bujë në rrjetet sociale duke pohuar se Jerami nuk ka qenë plotësisht i hapur për të kaluarën e tij. Ndërsa shikuesit ishin të sintonizuar për të parë dramën që shpalosej në Ditën e Shën Valentinit, ata nuk ishin në dijeni të polemikave që po shpërthyen jashtë pods.

e Britanit nënë, Xheniditët e fundit ka shprehur në mënyrë aktive pikëpamjet e saj në internet, duke pohuar se Jerami ishte fejuar më parë me vajzën e saj. Sipas Xheni, Jerami dhe vajza e saj ndanë një shtëpi, një detaj domethënës që nuk është trajtuar në nëntë episodet e emisionit të transmetuar deri më tani.

Xheni ka qarkulluar fatura, duke përfshirë një foto të Jerami duke u shfaqur e dashur me një grua për të cilën ajo pretendon se është Britani, duke nxjerrë në pah një unazë të konsiderueshme fejese në gishtin e saj. Implikimi është se Jerami ishte fejuar me Britanidhe afatin kohor për aplikimin e tij Dashuria eshte e verber mund të ketë mbivendosur me marrëdhënien e tyre. Derisa Jerami nuk është adresuar drejtpërdrejt e Xheni pretendimet, mbetet e paqartë nëse pretendimet e saj janë të vërteta. Duke pasur parasysh transmetimin e vazhdueshëm të emisionit, Jerami mund të zgjedhë të mos e trajtojë çështjen publikisht.

Xheni ka pohuar më tej se Jerami dhe Britani shitën shtëpinë e tyre në të njëjtën kohë, një detaj që përputhet me informacionin Jerami zbuluar në emision. Konkretisht, Jerami ndarë me Laura Dadisman, gruaja me të cilën u fejua në emision, se së fundmi kishte shitur shtëpinë. Ky detaj shtesë i shton peshë e Xheni pretendimet rreth e Jerameit marrëdhëniet e kaluara me Britani.

Një linjë veçanërisht e dukshme nga e Jerameit deklarata thotë: “Të gjithë do të kenë mundësinë të flasin kur të jetë koha e duhur. Deri atëherë ne të gjithë e marrim atë.” Kjo sugjeron që Jerami mund të jetë duke kërkuar kohën e tij, duke pritur për momentin e duhur për të adresuar situatën.

Megjithatë, duke qenë se episodi i ribashkimit nuk do të xhirohet për ca kohë, mundësia e tij për të folur mund të vonohet. Vlen të përmendet se Xheni dhe Britani nuk e kanë pretenduar këtë Jerami ishte fejuar gjatë emisionit. Në vend të kësaj, ata pretendojnë se ai ishte fejuar pak para se t’i bashkohej shfaqjes, duke pohuar se i dha fund fejesës me Britani në fund të vitit 2022. Nëse ky pretendim është i vërtetë, Jerami mund të mos jetë teknikisht fajtor për veprimet e tij.

Me finalen e sezonit të planifikuar për të mërkurën e ardhshme, pritet shumë që të gjitha këto ngjarje dhe akuza të shpalosura të trajtohen në emision. Shikuesit janë të etur për të parë se si zhvillohet situata dhe nëse Jerami më në fund do të ketë mundësinë të trajtojë pretendimet e bëra ndaj tij.

Dashuria eshte e verber transmetohet në Netflix.