'Love After Lockup' Chelsea ka frikë të bëjë S*x me Mikey dhe nuk i pëlqen aparati i tij i dëgjimit

Klea

‘Love After Lockup’ Chelsea ka frikë të bëjë S*x me Mikey dhe nuk i pëlqen aparati i tij i dëgjimit

‘Love After Lockup’ Chelsea ka frikë të bëjë seks me Mikey dhe nuk i pëlqen aparati i tij i dëgjimit

Dashuria pas mbylljes yjet, Chelsea Gilliam dhe Michael Harmonfitoi zemrat e shikuesve, dhe tani, ata po e çojnë historinë e tyre të dashurisë në një nivel tjetër, por ajo ka frikë të jetë intime me të.

Në episodin e 22 shtatorit, çifti kalon sfidat e jetës jashtë hekurave të burgut dhe më i sinqertë se kurrë. Në episod, Chelsea bëhet e vërtetë për ankthet e saj – nga e Mikey aparat dëgjimi për dinamikën e intimitetit të marrëdhënies së tyre – duke pasur parasysh se takimi i tyre i vetëm i mëparshëm ishte gjatë kohës së tij pas hekurave.

Chelsea mbetet thellësisht e përkushtuar ndaj Mikey, por ndërsa marrëdhënia e tyre hyn në territore të paeksploruara, ajo është e sinqertë për pasiguritë e së ardhmes së tyre së bashku. Ajo po përqafon një qasje pragmatike, edhe nëse kjo do të thotë të përballet me disa realitete më pak se perfekte.

Në videon e mëposhtme nga episodi, Chelsea i beson shoqes së saj të ngushtë, Beth, për emocionet e saj të përziera përreth e Mikey lëshimi i ardhshëm.

Sado që ajo po pret me padurim jetën e tyre së bashku përtej kufijve të burgut, nuk ka asgjë për t’u shpëtuar sfidave të ardhshme. Një pengesë e veçantë? Duke u përshtatur në e Mikey aparat dëgjimi, i dhënë Chelsea-t e kaluara e takimeve ekskluzivisht me dëgjim me burra. Kjo dinamikë e re paraqet territor të paeksploruar për të.

“Ai po shkon i shurdhër,” Chelsea i shpjegon Beth-it, duke përdorur gjuhën amerikane të shenjave. “Ai më tregoi aparatin e tij të dëgjimit dhe më tha, ‘hej, dëgjimi im është shumë i keq. Kur nxjerr aparatin e dëgjimit, nuk dëgjoj asgjë.’

Në një zemër në zemër, Beth këshillon Chelsea t’i marrë gjërat “një hap në një kohë”, veçanërisht duke pasur parasysh peshën e shqetësimeve me të cilat ajo po përballet edhe më parë e Mikey lirim. Për të komplikuar çështjet, Chelsea ndan një tjetër shqetësim personal: ndërprerjen e saj katërvjeçare nga intimiteti. Ajo nuk është mjaft e përgatitur që ai kapitull të ndryshojë menjëherë.

Dashuria pas mbylljes pamjet, Chelsea tregon se ajo dhe Mikey janë takuar ballë për ballë vetëm një herë më parë. Thjesht të qenit në praninë fizike të njëri-tjetrit është tashmë një ndryshim i rëndësishëm për dyshen, e lëre më thellimin në intimitet. Duke e ndarë sinqerisht me prodhuesit, Chelsea pranon se ajo nuk është ende “e gatshme” për të ndërmarrë atë hap me Mikey.

“Do të jetë, për shembull, katër deri në gjashtë muaj,” Chelsea tregon prodhuesit.

Chelsea është e kuptueshme e shqetësuar se si Mikey do të perceptojë hezitimet dhe afatin kohor të saj. Shtojini kësaj pasigurinë nëse ai mund të zhvendoset edhe më pranë saj gjatë periudhës së lirimit me kusht. Është e qartë se ka shumë variabla në lojë dhe një mori pasigurish që rri pezull mbi çiftin në këtë moment.

Shtypni butonin luaj më poshtë për të kapur një paraqitje të shkurtër të episodit të ardhshëm.

Dyshja nga Ohio fillimisht u lidh në Facebook përmes një grupi miqsh me stilolaps të burgosur. Një herë Mikey Zbuluar Chelsea-t shurdhimi, ai shkoi një milje shtesë për të komunikuar në mënyrë efektive me të.

Përkushtimi i tij i palëkundur ngrohet Chelsea-t zemër, dhe të dy po bëjnë përpjekje për ta bërë lidhjen e tyre të funksionojë. Megjithatë, Chelsea-t babai mbetet skeptik Mikeyduke pasur parasysh të kaluarën e tij si i burgosur, duke çuar në disa tensione në dinamikën e tyre.

Dashuria pas mbylljes transmetohet të premteve, në orën 21:00 EST, në We tv.