Lo Bosworth thotë se Hills ende e 'përndjek' atë edhe sot e kësaj dite

Klea

Lo Bosworth thotë se Hills ende e 'përndjek' atë edhe sot e kësaj dite

Lo Bosworth së pari la shiun të bjerë dhe zgjoi ëndrrat e saj në 2004 ndërsa luante në Laguna Beach. Më pas, në vitin 2007, Lo hapi dritaret e saj të pista, duke e lënë diellin të ndriçojë fjalët që ajo nuk mund t'i gjente. Kodrat. Këto ditë, ajo është duke punuar nga 9 në 5, dhe linja e saj Love Wellness i bën blerësit e saj që duan të kthehen shpesh.

Mirë, më ka mbaruar teksti, por kjo është në rregull, pasi fjalët e Lo-së do të më bëjnë më të rëndë tani. Duke folur në podkastin e Bethenny Frankel, Lo po derdh çajin e saj, kryesisht duke zbuluar se grupi i The Hills lulëzoi nga tensioni. Në fakt, situata të ndryshme komprometuese që u rrëzuan ende e ndjekin atë edhe sot e kësaj dite. Oh, dhe gjithashtu, Lo tha edhe një gjë, e cila më detyron tani të nxjerr të gjitha shiritat e mi të gjerë dhe të kanalizoj Lauren Conrad-in tim të brendshëm, sepse (ndoshta) GJITHKA PO NDODH përsëri.

Por së pari, Lo është duke ngrënë në The Hills

Lo sapo u shfaq në podcastin Just B With Bethenny Frankel. Këtu, ajo tregoi se ishte shumë e vështirë të ruante miqësi me aktorët e saj në The Hills. Megjithatë, ky nuk ishte faji i askujt në të vërtetë, minus MTV. “Ne ishim gra shumë të reja të vendosura vazhdimisht në situata të komprometuara, ku duhej të luanim gjak kundër njëra-tjetrës për të kaluar një ditë prodhimi,” shpjegoi ajo.

Në pretendimet e saj, Lo thotë se producentët u përpoqën t'i vendosnin gratë kundër njëra-tjetrës gjatë qëndrimit të tyre të gjatë në TV. Kjo këngë, siç shet drama. Nga ana e saj, Lo pranoi se ajo nuk ishte “aq e mirë” sa aktorët e saj kur bëhej fjalë për tregimet e saj. Kjo për shkak se ajo e shmangte dramën.

“Kam shërbyer një rol shumë specifik, për të cilin në fakt i jam mirënjohës në prapavijë. Nuk duhej të futesha në të [the drama] shumë,” vazhdoi Lo. “Por në zonat ku kam bërë, ajo ende më ndjek deri më sot, sepse ka kaq shumë histori pas kësaj historie që të gjithë e panë në televizion që bien shumë në kundërshtim me atë që publiku mendon për ju.”

Nëse kjo pjesë nuk është e vërtetë, ne hipim në agim

Ndërsa The Hills përfundimisht u bë një serial i llojllojshëm për qentë që hanë qentë, Lo-së i pëlqente xhirimet në Laguna Beach, duke e quajtur atë një set më të sjellshëm. Duke i shtuar kësaj, Lo thotë: “Lauren dhe unë jemi miq dhe ka zhurmë se mund të ketë një speciale për 20-vjetorin e Laguna Beach që do të zbresë në tubacion, ndoshta.”

Mbylle. Lart.

“Kam biseduar me disa njerëz për këtë sepse kemi mbaruar shkollën e mesme në vitin 2004. Është viti 2024. Është ribashkimi ynë i vërtetë 20-vjeçar i shkollës së mesme këtë vit, dhe kështu në kontekstin e Lagunës, mendoj se do të ishte mirë për t'u rikthyer bashkë me bandën e vjetër, – tha Lo.

Unë qëndroj me Lo. Është lëvizja juaj tani MTV.