90 Day Fiancé - Big Ed

Klea

Liz Woods e të fejuarës 90-ditore ekspozon lojën seksuale ‘Vërtet e keqe’ të Big Ed!

Liz Woods e të fejuarës 90-ditore ekspozon lojën seksuale ‘Vërtet e keqe’ të Big Ed!

Liz Woods e turpëroi burrin e saj tani, Ed “Big Ed” Brownkur ajo përshkroi jetën e tyre të dobët seksuale gjatë episodit të së hënës Dita e 90-të: Vendpushimi i fundit.

I fejuari 90 ditor

I fejuari 90 ditor Çifti dhe yjet e tyre u mblodhën për të diskutuar marrëdhëniet e tyre intime me një edukatore seksi, në episodin e 4 shtatorit. Liz kundërshtoi hapur të fejuarin e saj të atëhershëm për aftësitë e tij të ulëta në dhomën e gjumit.

“Unë nuk jam dikush që të pëlqej të ndalosh dhe të të jap pesë ose 10 minuta për të marrë frymë dhe më pas të duash të kthehesh në të.” Liz tha Ed para grupit, duke deklaruar – “Preferoj të largohem”.

E fejuara 90-ditore - Big Ed

31-vjeçari vazhdoi të diskutonte çështjet seksuale të çiftit në një vend rrëfimi.

“Duke menduar për të qenë intime me Ed për momentin, gjëja më e largët në mendjen time sepse është shumë e keqe.” Liz të përbashkëta. “Nëse nuk përpiqemi të punojmë në jetën tonë seksuale në dhomën e gjumit, marrëdhënia ka mbaruar.”

E fejuara 90-ditore - Big Ed

Liz i tha edukatores seksi se preferonte të kujdesej për nevojat e saj seksuale, duke pranuar se nuk ishte e interesuar të bënte seks me burrin e saj të ardhshëm. Ajo u ankua për këtë Ed “I vjen pa frymë kaq shpejt” ndërsa anëtarët e tjerë të kastit dëgjonin të argëtuar.

E fejuara 90-ditore - Big Ed

Ed, 58, shpjegoi se qëndrueshmëria e tij fizike ishte e dobët për shkak të një operacioni të fundit. Ai shtoi se po përpiqej të rikthehej në formë, por Liz ka treguar se operacioni është kryer muaj më parë. Ajo shtoi se nuk ndihej keq për aftësitë e tij në dhomën e gjumit, sepse ndershmëria totale ishte e nevojshme kur trajtonte çështjet në terapi.

E fejuara 90-ditore - Big Ed

Ed më vonë tha se ishte i mërzitur që Liz po “hedhte raketa” gjatë seancës së terapisë në grup dhe e akuzoi atë se e kishte vënë qëllimisht në siklet. Liz mohuar Ed’s pretendoi dhe refuzoi të largohej ose të kërkonte falje për komentet e saj.

E fejuara 90-ditore - Big Ed

Ajo shtoi se ishte e shqetësuar nga shakatë e tij të vazhdueshme gjatë seancave të terapisë.

“Në momentin kur gjërat bëhen serioze ose unë nervozohem, bëj qesharake,” u përgjigj ai. “Dhe më vjen keq që bëj shaka në vend që t’i kushtoj vëmendje.”

Tiff përfundoi me Liz dhe Ed duke pranuar se të dy kishin nevojë të bënin ndryshime në mënyrë që të përmirësonin marrëdhënien e tyre.

E fejuara 90-ditore - Big Ed

Ed rrëfeu më herët në episodin se kishte zakon të “kërkonte atë të qeshur” gjatë bisedave të rëndësishme. Liz vuri në dukje se humori i tij i papërshtatshëm mund të çojë në fundin e marrëdhënies së tyre, duke i kujtuar të fejuarit të saj: “Ndonjëherë kam nevojë që të jesh serioz”.

I fejuari 90 ditor

Ed pranoi – “Më duhet të qetësoj komedinë time, sepse në momentin që gjërat bëhen serioze dhe unë nervozohem, bëj qesharake dhe më vjen keq që bëj shaka në vend që t’i kushtoj vëmendje.”

“Unë thjesht nuk dua që ju të mendoni se po e marr lehtë këtë, [because] Une nuk jam. Unë e kam seriozisht për ne. Dua që të funksionojë”, vazhdoi ai. “Thjesht ndjej se po rrëshqasim dhe e them këtë me shumë kujdes [but] Thjesht nuk më pëlqen ta marr jetën kaq seriozisht, sepse diçka mund të ndodhë me ty, diçka mund të ndodhë me mua.”

Ed dhe Liz u martua para familjes dhe miqve më 29 gusht në Bentonville, Arkansas.