Lisa Vanderpump

Klea

Lisa Vanderpump tall Dorit Kemsley pas ndarjes së saj nga PK!

Lisa Vanderpump tall Dorit Kemsley pas ndarjes së saj nga PK!

Lisa Vanderpump hije Dorit Kemsley's pamjen dhe reagoi ndaj ndarjes së saj nga Paul “PK” Kemsley gjatë një episodi të Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt me pritës Andy Cohen.

Lisa Vanderpump

Kur u pyet për ndërveprimet e saj të kaluara me Doritveçanërisht një incident që përfshinte një xhirim në revistë ku ajo përjashtoi e Dorit fytyrë, Vanderpomp tha me shaka, “Jo, ajo në fakt kishte një transplant të kokës, sepse fytyra e saj nuk duket aspak si kur filloi (shfaqja). Kështu që mendova, 'Do ta pres, sepse nuk e di se si do të duket kjo kokë'”.

Dorit Kemsley

Dorite cila ka mohuar të ketë bërë një operacion estetik të fytyrës, kishte shprehur pakënaqësinë e saj në atë kohë, duke thënë se ishte “pak e vështirë” të fotografohej plotësisht vetëm që imazhet të shkurtoheshin.

Dorit Kemsley

Dorit ka pohuar se pamja e saj në ndryshim është për shkak të trajtimeve jokirurgjikale, duke shpjeguar në një Instagram Story të vitit 2021,

“I vetmi operacion plastik që kam bërë janë gjokset e mia. Më çmend kur njerëzit thonë se kam bërë një operacion plastik në fytyrën time. Unë kam bërë filler dhe botox dhe punoj me artistë mjeshtërorë të grimit që mund të transformojnë fytyrën tuaj. Nëse ndonjëherë vendos të bëj operacione plastike, ju premtoj se do ta ndaj me kënaqësi.”

Dorit Kemsley

Mes spekulimeve dhe komenteve nga bashkë-yjet për pamjen e saj, Lisa ndau atë Dorit dhe PK-të Vendimi i fundit për t'u ndarë nuk ishte i papritur. Ajo zbuloi,

“Unë nuk e kam parë shfaqjen – – ndryshe nga sa thonë shumë nga anëtarët e kastit – – por kam një mik të përbashkët dhe, mirë, disa miq të përbashkët në fakt me PK-në, dhe disi dëgjova nga hoteli se ai ka qëndruar për shumë muaj në të cilin ata janë ndarë për një kohë të gjatë dhe jashtë, mbrapa dhe përpara, kështu që jo, nuk më befasoi.”

Lisa Vanderpump

Duke shprehur ndjenjat e saj për ndarjen, pavarësisht ndjenjave të saj personale, Lisa Vanderpump tha, “është e trishtueshme” pasi ata kanë fëmijë së bashku.

Dorit Kemsley

“Shpresoj që ta zgjidhin. Unë me të vërtetë po”, shtoi ajo. Pas ndarjes së tyre, Dorit dhe PK lëshuan një deklaratë të përbashkët duke shpjeguar se ata po marrin kohë për të rivlerësuar marrëdhënien e tyre, por synojnë të ruajnë një “ambient harmonik për fëmijët tanë”.

Dorit Kemsley

Që nga njoftimi i ndarjes së tyre, të dy Dorit dhe PK kanë mbetur relativisht private në lidhje me detajet, me Dorit duke i pranuar një fansi në Instagram se ndonjëherë “ndodh” në marrëdhënie. Dorit ka marrë pjesë aktive në sezonin e ri të RHOBH dhe u pa me unazën e saj të martesës, duke ndezur thashethemet pasi thuhet se kishte darkuar me PK-në pak pasi u publikua lajmi i ndarjes së tyre.