Lisa Vanderpump Shades Rachel Leviss

Klea

Lisa Vanderpump Shades Rachel Leviss

Vanderpump Rregullat alum Rachel Leviss bëri disa pretendime interesante për Scandoval. Lidhja e saj me Tom Sandoval tronditi botën e realitetit televiziv. Rachel pohoi se askush në Pump Rules nuk e kishte shpinën. Jo edhe Lisa Vanderpump.

Rachel konfirmoi se nuk po kthehet në VPR. Ajo gjithashtu pretendoi se Sandovalit iu ofrua një kredi për prodhimin e sezonit 11 të shfaqjes. E cila tingëllon absolutisht e bezdisshme.

Vendosja e rekordit drejt

Lisa foli me TMZ për kthimin e Rachel në Pump Rules. “Kur ajo ishte në objekt … ekipi i saj na dërgoi mesazhe dhe email. Ne donim të siguroheshim që ajo të ishte në një vend të mirë fillimisht. Unë do të bëja si një me një me të, “tha Lisa.

Kur u pyet nëse Rasheli donte të kthehej në shfaqje, Lisa u përgjigj: “Epo, ajo foli për këtë. Ekipi u afrua, por në fund, mendoj se ajo vendosi të mos e bëjë këtë.” Lisa shtoi se askush në kast nuk beson më asgjë që ajo thotë.

Pse Rakela ndryshoi mendje? “Oh, nuk e di. Unë nuk kuptoj asgjë që ajo bën,” tha Lisa. Kur TMZ e pyeti Lizën nëse ajo mendonte se shfaqja mund të ishte një sukses pa Rachel, Lisa qeshi. “Ishte e suksesshme para saj. Përpara se ajo donte të bashkohej dhe u lidh me James [Kennedy].”

Lisa beson se ana e Rakelës e historisë është treguar. “Ata i dëgjuan të gjitha. E vetmja gjë që doja të dija ishte … të flisja për rritjen e saj dhe mendimet e saj pasi kishte qenë në institucion,” tha ajo.

Së fundi, sa i përket Sandovalit duke rrëmbyer atë kredi prodhuese? “Kjo është qesharake. Jo. Unë jam [an] producent ekzekutiv dhe krijues i shfaqjes dhe nuk e kam dëgjuar kurrë këtë më parë”, tha Lisa. “Por unë nuk kuptoj asgjë që thotë ajo. Pse ajo thotë ndonjë gjë? Nuk e kam idenë”, shtoi ajo.

Tani gjithçka varet nëse i besoni Lizës apo Rashelit.