Lisa Vanderpump 'Nuk është e sigurt' për Unionin e TV Reality

Klea

Lisa Vanderpump ‘Nuk është e sigurt’ për Unionin e TV Reality

Greva e shkrimtarëve dhe e aktorëve vazhdon dhe pothuajse çdo njeri i arsyeshëm është në anën e punëtorëve. Por një tjetër grevë e mundshme ka shumë më tepër të pasigurta, dhe kjo është greva e punëtorëve të televizionit të realitetit të sjellë në popullaritet nga Bethenny Frankel.

Ndërsa sindikatat e shkrimtarëve dhe aktorëve kanë shprehur mbështetje për një grevë realiteti, shumë yje mbeten të kujdesshëm. Megjithatë, çdo ditë, më shumë të famshëm po shprehin mbështetjen e tyre, kështu që është bërë një pyetje e zakonshme e intervistës.

Dhe së fundmi, pyetja u shtrua për Lisa Vanderpump në intervistën e saj në podkastin e LA Times, The Envelope. Lisa ka qenë në industri për shumë vite, duke filluar nga Real Housewives dhe duke kaluar te Vanderpump Rules, kështu që ka kuptim vetëm të kërkosh perspektivën e saj.

Lisa bëhet paksa e turpshme pas goditjes së realitetit televiziv

Lisa tha: “Unë jam producente për 11 vjet. I jam mirënjohës rrjetit, falënderues për mundësitë dhe shanset që më kanë dhënë. Pra, nuk e di, duke mbrojtur një bashkim të yjeve të realitetit. Nuk jam i sigurt për këtë. Unë me të vërtetë nuk jam.” Por si producente, ka kuptim që ajo do të kundërshtonte grevën. Ajo nuk është një nga djemtë e vegjël që po vuajnë.

Ajo shtoi, “Një nga gjërat më të mira të reality show-ve është se ato kanë qenë gjithmonë në gjendje të prodhohen për më pak para sesa shfaqjet e shkruara. Dhe nuk e kuptoj realisht se si mund të kesh një bashkim për njerëzit që normalisht janë nxjerrë nga errësira.” Reality TV mund të jetë ende i lirë në krahasim me përmbajtjen e shkruar, edhe pse u jep yjeve paga dhe trajtim më të mirë.

Për më tepër, marrëveshja e “shkëputur nga errësira” është mjaft e keqe. Duket sikur ajo do të thotë të thotë se nuk ka yje aspirantë televizivë të realitetit, ashtu siç ka aktorë dhe shkrimtarë aspirues që mund të bashkohen me sindikatat e tyre përkatëse pa punuar aktualisht. Por pothuajse çdo sindikatë ekziston për njerëzit që gjejnë punë pas faktit, jo vetëm për ata që aspirojnë të kenë punë.

Lisa gjithashtu i tha LA Times se ajo ndihej “shumë e lumtur me atë që jam paguar gjatë viteve”. Ajo i përshkroi sezonet e para të një shfaqjeje si “gjithmonë si një audicion, dhe më pas është ajo që ju bëni për të.” Duket sikur Lisa mund të jetë duke mohuar atë që Bethenny e kuptoi – se ajo është përjashtim dhe jo rregull.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules pritet të transmetohet në fillim të vitit 2024 në Bravo.